سرخط خبرها
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است
  • پزشکیان: حضور مردم در رزمایش جانفدایان نماد صیانت از استقلال کشور است
  • ردیابی مصرف بنزین با کارت بانکی

طی ۲۴ ساعت گذشته؛

بستری شدن ۶۳ بیمار جدید مبتلا به کرونا در اصفهان

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از بستری شدن ۶۳ بیمار جدید مبتلا به کرونا در اصفهان طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

بخش بیماران کرونا بیمارستان بعثت نیروی هوایی ارتش

آرش نجیمی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان،  گفت: در ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۶۳ مورد بیمار جدید مشکوک به کرونا در اصفهان به جز شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل در بیمارستان ها بستری شدند.

وی اضافه کرد: در حال حاضر ۵۶ نفر از بیماران مبتلا به کرونا با بهبودی کامل از بیمارستان ها ترخیص شدند ودر قرنطینه دوره نقاهت بیماری را سپری می کنند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیان داشت: ۳۹۵ نفر بیمار کرونایی هم اکنون در شهرستان‌های استان به جز کاشان و آران و بید گل بستری هستند که از این تعداد متأسفانه ۹۸ نفر وضعیت حادتری را دارند و در بخش مراقبت‌های ویژه و آی سی یو تحت مراقبت هستند.

آرش نجیمی با اشاره باینکه کرونا هنوز ریشه کن نشده است، گفت: همشهریان عزیز از ترددهای غیرضروری پرهیز کنند و با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و مراقبت و دقت بیشتر در رعایت پروتکل‌های بهداشتی در قطع زنجیره ویروس کرونا کمک کنند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه