سرخط خبرها
  • تولید برنج به ۲.۲ میلیون تن می رسد
  • ۸۲ سالن سینما در کشور احداث و بهره‌برداری شد
  • ۴ دیدار از رقابت‌های لیگ برتر فوتبال لغو شد
  • محرومیت شدیدتری برای خداداد عزیزی باید در نظر می‌گرفتند
  • ترامپ: رأی بدهید، ۵۰۰۰ دلار بگیرید
  • رئیس قوه قضاییه:طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم
  • هشدار پلیس فتا؛ مراقب فروشگاه‌های جعلی لوازم‌التحریر باشید
  • افزایش ۴۵ درصدی تعرفه مکالمه تلفن ثابت به همراه از ۲۰ شهریور
  • استاندار مازندران: خسارت سیل در ساری ۳.۵ همت برآورد می‌شود
  • بازآفرینی محلات آسیب‌دیده ۲۰ شهر و ۱۱ استان از جنگ تحمیلی دوم و سوم
  • خودرو‌های فرسوده از رده خارج می‌شوند

امحای ۶۲ هزار عدد پشمک تاریخ گذشته در کرمانشاه

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل و بازرسی ویژه معاونت غذا و دارو کرمانشاه از امحاء بیش از ۶۲ هزار عدد پشمک تاریخ گذشته خبر داد.

پشمک آلوده

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کرمانشاه، کیومرث رحیمی با اعلام خبر امحای ۶۲ هزار عدد پشمک تاریخ گذشته، گفت: در بازرسی به‌عمل‌آمده توسط کارشناسان اداره فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل و بازرسی ویژه معاونت غذا و داروی کرمانشاه از یک شرکت پخش عمده مواد غذایی بیش از ۶۲ هزار عدد پشمک لیوانی غیرقابل‌مصرف کشف و توقیف شد.

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل و بازرسی ویژه معاونت غذا و دارو کرمانشاه افزود: پس از تعیین تکلیف و بررسی پرونده توسط اداره کل تعزیرات حکومتی، اقلام مکشوفه در محل شرکت و با نظارت مسئولین مربوطه معدوم شده و پرونده برای رسیدگی نهایی به مراجع ذی‌صلاح ارجاع گردید.

رحیمی در ادامه عنوان کرد:‌ برای خرید مواد غذایی توجه به تاریخ تولید و انقضاء و توجه به پروانه بهداشتی درج‌شده بر روی بسته‌بندی کالا ضروری است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه