سرخط خبرها
  • تولید برنج به ۲.۲ میلیون تن می رسد
  • ۸۲ سالن سینما در کشور احداث و بهره‌برداری شد
  • ۴ دیدار از رقابت‌های لیگ برتر فوتبال لغو شد
  • محرومیت شدیدتری برای خداداد عزیزی باید در نظر می‌گرفتند
  • ترامپ: رأی بدهید، ۵۰۰۰ دلار بگیرید
  • رئیس قوه قضاییه:طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم
  • هشدار پلیس فتا؛ مراقب فروشگاه‌های جعلی لوازم‌التحریر باشید
  • افزایش ۴۵ درصدی تعرفه مکالمه تلفن ثابت به همراه از ۲۰ شهریور
  • استاندار مازندران: خسارت سیل در ساری ۳.۵ همت برآورد می‌شود
  • بازآفرینی محلات آسیب‌دیده ۲۰ شهر و ۱۱ استان از جنگ تحمیلی دوم و سوم
  • خودرو‌های فرسوده از رده خارج می‌شوند

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان:

سد هاله کوهدشت سرریز کرد/ سد ایوشان نیز در حال سرریز شدن است

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان گفت: سد «هاله» کوهدشت برای نخستین بار پس از آبگیری در سال ۸۶، سرریز کرد.

سدهای کرمانشاه

به گزارش خبرگزاری موج از لرستان، رضا میرزایی، گفت: سد «هاله» کوهدشت برای نخستین بار پس از آبگیری در سال ۸۶، سرریز کرد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان، افزود: بر اساس آمار شبکه باران‌سنجی شرکت آب منطقه‌ای لرستان میزان بارش‌های لرستان تا بیست و یکم بهمن معادل 626 میلی‌متر بوده که در مقایسه با سال گذشته 415 درصد و نسبت به میانگین آمار بلندمدت 111 درصد افزایش را نشان می‌دهد.

میرزایی، ادامه داد: حدود 51 درصد از حجم مخازن سدهای استان اکنون پر از آب است که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل حدود 48 درصد و نسبت به ابتدای سال آبی جاری یعنی اول مهرماه حدود 125 درصد افزایش داشته‌ است.

وی، افزود: در بین 6 سد مخزنی استان که تاکنون آبگیری شده‌اند، سد هاله کوهدشت با حجم مخزن 3.5 میلیون مترمکعب سرریز کرده است.

سد ایوشان نیز در حال سرریز شدن است

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان ادامه داد: اکنون 88 درصد حجم مخزن سد ایوشان نیز پر است که با تداوم بارندگی‌ها پیش‌بینی می‌شود که در سال آبی جاری این سد نیز سرریز کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه