سرخط خبرها
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است
  • پزشکیان: حضور مردم در رزمایش جانفدایان نماد صیانت از استقلال کشور است
  • ردیابی مصرف بنزین با کارت بانکی

گلایه فرماندار قم؛

حوزه بهداشت و درمان در عرصه اطلاع‌رسانی کرونا تنها مانده است

فرماندار قم گفت: روش‌های اطلاع‌رسانی مرسوم و همچنین شیوه‌های قهری مانند بازرسی توسط بازرسان مرکز بهداشت و سازمان صنعت، معدن و تجارت تقریبا خاصیت خود را از دست داده و حوزه بهداشت و درمان عملا در عرصه تنها مانده‌است.

مرتضی حیدری فرماندار قم

به گزارش خبرگزاری موج قم، مرتضی حیدری در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران قم که در تالار کرامت استانداری برگزار شد، با اشاره به شیوع مجدد ویروس کرونا در قم، اظهار داشت: درخصوص برگزاری مراسم‌ها و اجتماعات مختلف باید شیوه‌ها و پروتکل‌های جدیدی ارائه شود چراکه درحال حاضر تنها راه جلوگیری و مقابله با این ویروس آگاه‌سازی جامعه است.

فرمانداری قم با یادآوری اینکه عزا، عروسی و همچنین سفر سه عامل اصلی گسترش کرونا به شمار می آیند و این بیماری از این طریق حوزه نفوذ خود را گسترش می دهد، گفت: درمورد جشن‌های عروسی که خارج از پروتکل‌های بهداشتی برگزار می شود، مرکز بهداشت استان با پلمپ تالارهای پذیرایی با جدیت برخورد می‌کند، ولی ما درحقیقت با این کار یک سنت دیرینه مردم را به خاطر ویروس کرونا تغییر می‌دهیم.

فرماندار قم گفت: مردم سال‌های سال با این روش ها زندگی کردند، و اگر بخواهیم از آنها جلوگیری کنیم جامعه با مشکل می شود، از این رو باید برای برگزاری آیین های مذکور روشی را ابداع و در اختیار مردم قرار دهیم، تا فقط از آن روشی که پیشنهاد می‌دهیم، استفاده کنند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر