سرخط خبرها
  • استقلال و معمای قرارداد‌های پایان فصل
  • بازسازی روزهای سخت کرونا در سریال «تیم درمان»
  • خفتگیری از دختر دانشجو در خراسان شمالی
  • الزام ساخت پناهگاه در ساخت‌وساز‌های جدید
  • آرامکو: ذخایر نفت جهان به سطح نگران‌کننده‌ای کاهش یافته است
  • ناگویا؛ میزبانی پرحاشیه بازی‌های آسیایی
  • فلسطین اولین حریف تیم ملی در تورنمنت بصره شد
  • ریزش معدن کروم بیدوئیه در فاریاب/ احتمال وجود افراد حبس شده در معدن
  • عارف: مسئولیت صرفه‌جویی را صرفاً بر عهده مردم نگذاریم
  • سرلشکر عبداللهی: اگر جنگ جدیدی آغاز شود، آتش آن دامن همه را فرا می‌گیرد
  • اعدام ۲ نفر از عوامل اصلی شهادت ۴ مأمور پلیس در اصفهان
  • پزشکیان: نیروی انتظامی از ستون‌های استوار امنیت کشور است
  • ۴۱ فروند هواپیمای MD از مهر امسال اجازه پرواز ندارند

عظیم قهرمانی:

رعایت حال معلولان در اردبیل الزامی است

مشاور استاندار اردبیل گفت: رعایت حال معلولان در اردبیل الزامی است و باید در راستای مناسب سازی معابر اقدامات اساسی انجام یابد.

معلولیت

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، عظیم قهرمانی مشاور استاندار اردبیل اظهار کرد: طبق آمار اعلام شده از سوی اداره کل بهزیستی استان اردبیل تعداد معلولان بیش از ۲۵ هزار نفر است و باید برای آرامش این عده از جمعیت و افراد کهنسال و جانبازان عزیز باشیم.

مشاور استاندار اردبیل گفت: معلولان باید در برنامه ریزی های اداری ایده های خود را که مبنی بر مناسب سازی بهتر باشد ارایه دهند و راهنمایی و رانندگی نیز محل پارک خودروهای معلولان را مشخص کرده و سایر رانندگان نباید در این محل ها خودروی خود را پارک کنند.

رییس کارگروه تخصصی مناسب سازی افزود: در محدوده سرچشمه و مرکز شهر علایم پارک خودرو معلولان نصب شده و رعایت حال معلولان الزامی است.

در این جلسه در مورد هم سطح سازی پل ها، مناسب سازی رمپ های مساجد، مجتمع های پزشکان، مجتمع های رفاهی بین راهی و پاسگاه های بین راهی بحث و بررسی شد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه