سرخط خبرها
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت
  • واکنش بقائی به عدم صدور روادید برای تیم رسانه‌ای ایران جهت شرکت در اجلاس سازمان ملل متحد
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر

۱۴ همت از مطالبات شرکت گاز با ورود دادگستری استان خوزستان وصول شد

مدیرعامل شرکت گاز استان خوزستان از وصول مبلغ ۱۴ همت از مطالبات این شرکت از مشترکین صنعتی با حمایت دستگاه قضایی خبر داد و اعلام کرد این مبلغ در راستای تکالیف قانونی به سازمان هدفمندی یارانه‌ها واریز شده است.

قوه قضاییه
به گزارش خبرگزاری موج

، کیهان ساکی‌پور با اشاره به نقش راهبردی صنایع در اقتصاد استان و تعاملات صورت‌گرفته در این زمینه اظهار داشت: با پیگیری‌های مستمر و حمایت‌های ارزشمند رئیس کل دادگستری استان در ستاد اقتصاد مقاومتی، موفق شدیم مبلغ ۱۴ هزار میلیارد تومان از بدهی معوق مشترکین صنعتی را وصول کنیم.

ساکی‌پور با تأکید بر اهمیت این اقدام در تأمین منابع مالی برای خدمات عمومی افزود: مبالغ جمع‌آوری شده در راستای اجرای تکالیف قانونی به حساب سازمان هدفمندی یارانه‌ها واریز شده تا در مسیر پرداخت یارانه به اقشار کم‌درآمد و توسعه عدالت اجتماعی قرار گیرد.

وی در ادامه با اشاره به الگوی مصرف گاز در استان خوزستان گفت: ترکیب مصرف گاز در این استان به‌گونه‌ای است که ۹۵ درصد از حجم گاز تحویلی به بخش صنایع اختصاص دارد و تنها ۵ درصد در بخش خانگی مصرف می‌شود. این آمار نشان‌دهنده اهمیت و جایگاه ویژه صنایع در شبکه گازرسانی استان و لزوم همکاری دوجانبه در پرداخت به‌موقع بهای گاز مصرفی است.

مدیرعامل شرکت گاز استان خوزستان در پایان خاطرنشان کرد: فرآیند وصول مطالبات با جدیت ادامه خواهد داشت و با برگزاری جلسات منظم با صنایع بدهکار، برنامه‌ریزی لازم برای دریافت مابقی مطالبات تا پایان سال انجام شده است. وی ابراز امیدواری کرد که با تداوم تعامل صنایع با شرکت گاز، روند خدمت‌رسانی و پایداری شبکه گازرسانی استان با قوت بیشتری استمرار یابد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه