سرخط خبرها
  • خرید حمایتی مرغ از ۲۳ شهریور آغاز می شود
  • هدیه شب تولد، راز یک خیانت را فاش کرد
  • آموزش هزار گردان مقاومت ملی جان‌فدا آغاز می‌شود
  • تراکتور در غیاب بیرانوند به دنبال انتقام از تیم اماراتی
  • وضعیت خوب دریاچه ارومیه نسبت به سال گذشته؛ حجم آب ۸.۶ برابر سال گذشته شد
  • تمهیدات ویژه پلیس راهور و راهداری برای سفر‌های پایانی تابستان
  • پیگیری سرنوشت ۳ خلبان ایرانی از مسیر دوحه/ قطر قول مساعدت داد
  • فرایند صدور ویزای الکترونیکی حج ۱۴۰۶ کلید خورد
  • آغاز فاز اجرایی ساماندهی نیروهای شرکتی؛ ثبت اطلاعات برای پرداخت حقوق الزامی شد
  • توقیف ۲۴۰ مورد از اموال خائنان به وطن/ حساب‌های ۱۸۲ نفر مسدود شد

پلیس فتا به کسانی که می‌خواهند طلا بفروشند هشدار داد

رئیس پلیس فتای تهران اعلام کرد: در صورتی که قصد فروش طلا دارید، حتما به مراکز رسمی و طلافروشی‌های دارای مجوز بروید.

کلاهبرداری

 به گزارش خبرگزاری موج​، سردار داود گودرزی با هشدار به فروشندگان طلا اظهار کرد: در سایت دیوار، تلگرام یا اینستاگرام تبلیغاتی منتشر می‌شود تحت این عنوان که «طلای شما را با بالاترین قیمت خریداریم». کسانی که برای خرید می‌آیند اکثرا کلاهبردار هستند و رسید جعلی ارائه می‌دهند و هیچ وجهی به حساب شما واریز نمی‌شود.

وی ادامه داد: با یک رسید جعلی خریدار را ترغیب می‌کنند و ممکن است در آن لحظه به خاطر شرایط روانی طلا را تحویل دهد اما هیچ وجهی به حساب واریز نمی‌شود.

رئیس پلیس فتای تهران اضافه کرد: در مرحله بعد علاوه بر از دست دادن مال، ممکن است تحت عنوان مجرم قرار بگیرید؛ کلاهبردار وجوهات مسروقه را به حساب شما واریز می‌کند.

وی عنوان کرد: در صورتی که فردی قصد فروش طلا داشته باشد، حتما به مراکز رسمی و طلافروشی‌های دارای مجوز بروند تا اگر حتی مشکلی هم پیش بیاید، فرآیند پیگیری از طریق صنف مربوط صورت گیرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه