سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

۱۶ میلیون دُز واکسن هپاتیت ب در انستیتو پاستور ایران تولید می‌شود

رئیس بخش تولید واکسن هپاتیت ب انستیتو پاستور از ظرفیت تولید ۱۶ میلیون دُز واکسن هپاتیت ب در سال توسط این مجموعه خبر داد و گفت: در حال حاضر باتوجه به اعلام نیاز وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو، سالانه ۵ میلیون دُز واکسن هپاتیت ب نوترکیب در انستیتو پاستور تولید می شود.

واکسن هپاتیت ب
به گزارش خبرگزاری موج

، سید نظام الدین حسینی با اشاره به مقدمات انتقال تکنولوژی تولید واکسن هپاتیت ب انستیتو پاستور ایران از سال ۸۴ از کشور کوبا، گفت: ار سال ۸۶ تولید واکسن هپاتیت برای رفع نیازهای داخلی اعلامی از سوی وزارت بهداشت توسط انستیتو پاستور انجام می شود. API (ماده موثره) و فرمولاسیون واکسن هپاتیت ب متعلق به انستیتو پاستور ایران است.

وی با بیان اینکه از سال ۸۸ تا کنون کل نیاز وزارت بهداشت به واکسن هپاتیت ب توسط انستیتو پاستور تامین می شود، افزود: فرآیند تولید واکسن هپاتیت ب که نوترکیب است یکی از فرآیندهای بسیار پیچیده و هزینه بر و البته یکی از فرآیندهای زیست فناوری است و نیروهای انسانی انستیتو پاستور، از بهترین متخصصان کشور هستند و شبانه روزی فعالیت دارند.

عضو هیات علمی انستیتو پاستور ایران تاکید کرد: از نظر تکنیکی، فنی و نیروی انسانی در تولید واکسن هپاتیت ب در بهترین وضعیت قرار داریم. در بخش تولید واکسن هپاتیت ب انستیتو پاستور، واحد تحقیق و توسعه فعالیت دارد که مقالات بسیاری در مورد این واکسن تولید و منتشر شده است.

حسینی به ظرفیت و کیفیت بالای تولید واکسن هپاتیت ب در انستیتو پاستور اشاره و خاطرنشان کرد: درجه خلوص واکسن نوترکیب که در مقیاس صنعتی تولید می کنیم، از استانداردهای کشورهای دیگر بالاتر و بسیار با کیفیت است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه