سرخط خبرها
  • خرید حمایتی مرغ از ۲۳ شهریور آغاز می شود
  • هدیه شب تولد، راز یک خیانت را فاش کرد
  • آموزش هزار گردان مقاومت ملی جان‌فدا آغاز می‌شود
  • تراکتور در غیاب بیرانوند به دنبال انتقام از تیم اماراتی
  • وضعیت خوب دریاچه ارومیه نسبت به سال گذشته؛ حجم آب ۸.۶ برابر سال گذشته شد
  • تمهیدات ویژه پلیس راهور و راهداری برای سفر‌های پایانی تابستان
  • پیگیری سرنوشت ۳ خلبان ایرانی از مسیر دوحه/ قطر قول مساعدت داد
  • فرایند صدور ویزای الکترونیکی حج ۱۴۰۶ کلید خورد
  • آغاز فاز اجرایی ساماندهی نیروهای شرکتی؛ ثبت اطلاعات برای پرداخت حقوق الزامی شد
  • توقیف ۲۴۰ مورد از اموال خائنان به وطن/ حساب‌های ۱۸۲ نفر مسدود شد

سازمان بهزیستی:

۹ میلیارد تومان برای مددجویان زلزله‌زده خوی جمع‌آوری شده است

رئیس مرکز مشارکت‌های مردمی بهزیستی کشور گفت: ۹ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان کمک‌های نقدی و غیرنقدی به نفع مددجویان زلزله‌زده شهرستان خوی جمع‌آوری شده است.

کمک رسانی خادمان آستان قدس رضوی به زلزله زدگان خوی

به گزارش خبرگزاری موج، علی ربوبی رئیس مرکز مشارکت‌های مردمی، موسسات غیردولتی و توانمندسازی بهزیستی کشور در حاشیه دومین مجمع گلریزان خیرین حامی افراد دارای معلولیت به منظور تامین سبد معیشتی مورد نیاز گروه‌های هدف در آستانه سال نو و ماه مبارک رمضان در شیرخوارگاه تهران از جمع‌آوری ۹ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان کمک‌های نقدی و غیرنقدی به نفع مددجویان زلزله‌زده شهرستان خوی خبر داد و گفت: همزمان با زلزله شهرستان خوی پویش «در انتظار همدلی» در راستای جلب و جذب مشارکت‌های مردمی فعال شد و تاکنون ۹ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان مشارکت‌های نقدی و غیرنقدی جمع‌آوری شده است.

رئیس مرکز مشارکت‌های مردمی، موسسات غیردولتی و توانمندسازی بهزیستی کشور با بیان اینکه ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از این اعتبار کمک نقدی و مابقی به صورت غیرنقدی در قالب پوشاک، وسائل گرمایشی، خوراکی، پتو و چادر بوده است، تصریح کرد: خیرین متعهد شدند مبلغ ۶ میلیارد تومان را در قالب طرح بازسازی و احداث واحدهای مسکونی مددجویان زلزله‌زده شهرستان خوی کمک کنند.

این مقام مسئول با اشاره به اولین گلریزان خیرین حامی افراد دارای معلولیت به منظور تامین سبد معیشتی مورد نیاز گروه‌های هدف در آستانه سال نو و ماه مبارک رمضان در استان البرز، یادآور شد: طی ۱۰ روز اخیر این دومین گلریزان برای تامین سبد معیشتی مورد نیاز گروه‌های هدف در آستانه سال نو و ماه مبارک رمضان است که در اولین مجمع، خیرین متعهد شدند مبلغ ۱ میلیارد تومان به بهزیستی کمک کنند.

یادآوری می‌شود؛ خیرین می‌توانند از طریق درگاه پرداخت اینترنتی سازمان بهزیستی کشور و یا از طریق شماره حساب ۴۱۰۱۰۳۴۵۴۱۹۰۱۹۰۵ و شماره کارت ۶۳۶۷۹۵۷۰۷۰۷۰۷۰۷۵ و شماره شبا IR۰۵۰۱۰۰۰۰۴۱۰۱۰۳۴۵۴۱۹۰۱۹۰۵ به نام مشارکت‌های سازمان بهزیستی کشور نزد بانک مرکزی کمک‌های خود را واریز کنند؛ همچنین با استفاده از کدهای دستوری ۹#*۷*۷۳۳* و ۵#*۵*۷۴۱* و نرم‌افزارهای آپ، سکه، ۷۲۴، ستاره یک، ­کیپاد، پاس، همراه کارت، تاپ، جیرینگ نیز در این امر خیر مشارکت کنند.

 

بیشتر بخوانید:

۷ میلیون و ۹۲۰ هزار تومان حداقل حقوق در سال آینده/ مستمری مددجویان کمیته امداد بهزیستی ۴۰ درصد افزایش پیدا می‌کند

فرمانده کل ارتش برای کمک‌رسانی به مردم دستور داد

برنامه‌ای برای توزیع کانکس نداریم / اجاره خانه و بازسازی منازل برای زلزله زدگان در خوی

خانه‌های زلزله زدگان خوی را با تمام توان می سازیم

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه