سرخط خبرها
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

رئیس کل دادگستری استان تهران:

۲۷ محکوم به قصاص با گذشت اولیای دم به زندگی بازگشتند

رئیس کل دادگستری استان تهران اعلام کرد: ۲۷ نفر از محکومان به قصاص با تلاش شوراهای حل اختلاف استان تهران و اخذ رضایت اولیای دم طی ۱۰ ماهه ابتدایی سال جاری به زندگی بازگشتند.

قصاص

به گزارش خبرگزاری موج، علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران از بازگشت به زندگی ۲۷ نفر از محکومان به قصاص با تلاش شوراهای حل اختلاف استان تهران و اخذ رضایت اولیای دم طی ۱۰ ماهه ابتدایی سال جاری خبر داد.

وی گفت: در ۱۰ ماهه اول سال جاری، هزار و ۸۶۴ نفر از مددجویان جرایم مالی و غیرعمد با تلاش شوراهای حل اختلاف پس از اخذ رضایت شکات، از زندان آزاد شدند و به آغوش خانواده خود بازگشتند.

رئیس کل دادگستری استان تهران با بیان اینکه مجموع ورودی شوراهای حل اختلاف در شهر تهران طی ۱۰ ماهه سال جاری ۴۲۲ هزار و ۶۹۴ پرونده بوده است، گفت: از این میزان، تعداد ۲۸۱ هزار و ۱۶۰ پرونده قابل گذشت بوده که در نهایت ۱۵۶ هزار و ۹۲۹ پرونده منتهی به صلح و سازش قطعی شده است.

وی با اشاره به اینکه ورودی شوراهای حل اختلاف در شهرستان‌های استان تهران طی ۱۰ ماهه سال جاری ۲۳۸ هزار و ۹۳۰ پرونده بوده است، اظهار کرد: از این میزان، ۱۶۴ هزار و ۳۸۵ پرونده قابل مصالحه بوده که در نهایت ۷۱ هزار و ۳۵۵ پرونده با صلح و سازش قطعی مختومه شده است.

القاصی با بیان اینکه میانگین سازش کشوری در حال حاضر ۳۹ درصد است، گفت: با تلاش همکاران شوراهای حل اختلاف استان، میانگین سازش در تهران به حدود ۵۱ درصد رسیده است.

رئیس کل دادگستری استان تهران همچنین از استقرار ۱۷ شعبه ویژه صلح و سازش در زندان‌های هشت‌گانه استان تهران خبر داد و اظهار کرد: در زندان تهران بزرگ هشت شعبه ویژه صلح و سازش استقرار دارد و اقدامات لازم در جهت ایجاد صلح و سازش در پرونده‌های قابل مصالحه را دنبال و پیگیری می‌کنند.

 

بیشتر بخوانید:

اتفاقات راهبردی خوبی برای جلب رضایت در پرونده‌های قصاص نفس رخ داده است

رهایی چهار محکوم به قصاص در استان فارس

راه عفو برای محکومین اعدامی که سابقه دار نیستند، باز است

۲۷ نفر از محکومان به قصاص با اخذ رضایت اولیای دم آزاد شدند

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه