سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

نوری خبر داد:

ابلاغ نیروهای مهرآفرین بزودی صادر و رتبه بندی آنها اعمال خواهد شد

وزیر آموزش و پرورش گفت:برنامه ریزی کردیم قسمتی از معوقات همکاران خرید خدمات در هفته آینده پرداخت شود و ابلاغ های نیروهای مهرآفرین بزودی صادر و رتبه بندی آنها اعمال خواهد شد.

حاشیه جلسه هیات دولت

به گزارش خبرگزاری موج، وزیر آموزش وپرورش در خصوص روند رتبه بندی معلمان گفت: باتوجه به اینکه افزایش پایه حقوقی نیروهای خرید خدماتی از ۳ میلیون ۴۰۰ به ۵ میلیون ۶۰۰ هزار تومان اتفاق افتاد این امر باعث اختلالاتی در پرداخت ایجاد شد و اما در کمترین زمان ممکن در حل این مسأله اقدام و برنامه ریزی کردیم قسمتی از معوقات همکاران خرید خدمات در هفته آینده پرداخت شود و ابلاغ های نیروهای مهرآفرین بزودی صادر و رتبه بندی آنها اعمال خواهد شد.

یوسف نوری  در سفر به جنوب سیستان و بلوچستان اظهار داشت: با ارتقای این مدیریت آموزش و پرورش امیدواریم فعالیت های مضاعف برای تحول در حوزه پرورشی و آموزشی در منطقه را شاهد باشیم  و در نهایت سند تحول بنیادین عملیاتی و اجرایی شود.

وی با اشاره به جایگاه منطقه مکران وموقعیت ویژه زرآباد افزود: باتوجه به تاکید مقام معظم رهبری به توسعه سواحل مکران، دولت هم عزمی جدی در این منطقه داشته و برای گسترش نیازهای منطقه برنامه ریزی کوتاه مدت و بلند مدت دارد.

وزیر آموزش  وپرورش از زر آباد به عنوان قطب کشاورزی منطقه یاد کرد و گفت: گسترش هنرستان ها و مراکز آموزشی در هر منطقه براساس نیازهای منطقه می‌تواند نیروهای متخصص و ماندگار آن منطقه را تامین و در نهایت باعث آبادانی استان و کشور شود.

نوری همچنین با اشاره به بحث مهم رتبه بندی گفت: دقت در این کار بسیار مهم است و همکاران ما تمایل به تسریع در این کار را دارند که ما با دقت در حال انجام هستیم و برنامه ما به سمت و سویی است که حقی از کسی ضایع نشود و جای اعتراض برای همکاران وجود دارد و تاریخ شروع  آن همان چیزی است که در قانون مشخص شده است.

وی ادامه داد: بیش از ۲۸۰ هزار از احکام رتبه بندی در آن لحاظ شده صادر و برای بیش از ۲۴۰ هزار نفر در حال صدور احکام هستیم و امیدواریم که در صدور احکام  کمال دقت را داشته باشیم.

وی از دانشگاه فرهنگیان به عنوان یکی از دانشگاه های تامین نیرو در آموزش وپرورش یاد کرد و گفت:امیدواریم دانشگاه فرهنگیان چابهار دارای شعبه ای در مناطق آزاد شود تا در بسط آموزش و برنامه ریزی سرعت گیرد که این کار با پیگیری های نماینده چابهار در مجلس بزودی محقق خواهد شد.

 

بیشتر بخوانید:

در رتبه بندی معلمان شایستگی‌های معلمی در اولویت قرار دارد

جزئیات محاسبه و پرداخت مزایای رتبه‌بندی معلمان طرح مهرآفرین اعلام شد

احکام رتبه‌بندی معلمان مهرآفرین از ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ اعمال می‌شود

احکام بازنشستگان مشمول قانون رتبه‌بندی معلمان از امروز، اجرا می‌شود

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه