سرخط خبرها
  • کالابرگ خانوار‌های دارای رقم آخر کدملی ۳ تا ۶ شارژ شد
  • باقرزاده: قطر به جای تکذیب اسارت خلبانان ایرانی، دفع وقت نکند
  • مهلت ثبت‌نام آزمون ارشد علوم پزشکی تمدید شد
  • نوسازی ۲۴۶۰ اتوبوس در تهران؛ ورود متروباس‌های ۲۶ متری تا مهرماه
  • پالایشگاه‌ها با حداکثر ظرفیت در حال تولید هستند
  • تیم بسکتبال ۳ به ۳ دختران ایران سوم آسیا شد
  • یارانه نقدی مرحله ۱۸۶ مردادماه به حساب سرپرستان دهک‌های اول تا سوم واریز شد
  • پزشکیان: مسئولیت‌پذیری و خدمت به کشور را به فرزندان ایران بیاموزید
  • جایزه ۳۰ هزار دلاری ایران برای دستگیری یا کشتن هر سرباز آمریکایی

وزیر آموزش و پرورش:

اگر میزان مطالعه را افزایش دهیم موفقیت‌های بیشتری کسب خواهیم کرد

وزیر آموزش و پرورش گفت: با همین زمان کمی که برای کتاب می‌گذاریم قله‌های رفیعی را فتح کرده ایم و اگر میزان مطالعه کتاب را افزایش دهیم موفقیت‌های بیشتری کسب خواهیم کرد.

یوسف نوری

به گزارش خبرگزاری موج، یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش در آئین اختتامیه بیستمین جشنواره ملی کتاب با بیان اینکه کودک پژوهشگر است و معلم باید همراه او باشد، افزود: برای پژوهشگری مهم‌ترین ابزار کتاب است. باید کودک را به کتابخوانی تشویق و کتاب مناسب را به وی نشان داد.

وی با تشکر از نویسندگان حاضر در جشنواره گفت: امیدواریم کتاب و کتابخوانی در بین جامعه رواج پیدا کند. بسیاری از موارد با توجه بیشتر به کتاب و مطالعه مشخص می‌شود. با همین زمان کمی که برای کتاب می‌گذاریم قله‌های رفیعی را فتح کرده ایم و اگر میزان مطالعه کتاب را افزایش دهیم موفقیت‌های بیشتری کسب خواهیم کرد.

نوری با بیان اینکه آموزش و پرورش تنها نهادی نیست که مسئول رواج کتاب است، افزود: ما باید کتاب و کتابخوانی را رواج دهیم، امروز کتاب درمانی در دانشگاه‌های جهان مطرح بوده و تدریس می‌شود. در حقیقت حل بسیاری از معضلات و رشد در بسیاری از زمینه‌ها با کتابخوانی میسر است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه