سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

جذب نیروهای جدید به تامین اجتماعی طی ۱.۵ ماه آینده

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی تامین اجتماعی از ورود نیروهای جدید به تامین اجتماعی طی ۱.۵ماه آینده خبر داد.

تامین اجتماعی

به گزارش خبرگزاری موج، هادی زبده در سلسله نشست‌های رؤیای تأمین اجتماعی فراگیر (دومین نشست شایسته‌گزینی و شایسته‌سالاری در تامین اجتماعی و طرح مدیران آینده) که امروز برگزار شد، گفت: طرح مدیران آینده مبتنی بر جذب نیروها بر اساس آزمون سنجش اجرایی می‌شود و سازمان و دستگاه‌های محدودی این فرآیند را طی کرده‌اند و بنابر پیگیری‌های انجام شده یکی از شرکت‌های تابعه وزارت نیرو در این قالب اقدام به جذب نیرو در سطوح مدیریتی کرده است.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی تأمین اجتماعی، ادامه داد: جذب مدیران استانی از طریق برگزاری آزمون سنجش، اقدام خوبی بود که با دستور مدیرعامل این سازمان انجام شد و جزو تجارب ابتدایی این سازمان در این حوزه محسوب می‌شود.

زبده گفت: تأمین اجتماعی انتصابات خود را به صورت سلایق شخصی در این فرایند ادامه نداده است و امروز انتصابات در بحث مدیریت متمرکز و مبتنی بر برنامه‌ریزی و برگزاری آزمون سنجش بوده است.

وی با اشاره به اینکه در این مسیر با فشارهای زیادی در ابتدا مواجه بودیم گفت: البته این فشارها کم شده است و خوشبختانه نیروها بر اساس فرایند جدید انتخاب شده‌اند.

همچنین حمید رضا سیفی نماینده کارفرمایان در شورای عالی کار نیز در این نشست با اشاره به اینکه متأسفانه برخی از فارغ‌التحصیلان وقتی از دانشگاه خارج می‌شوند مدیریت بلد نیستند و همین امر در فرآیند خدمت رسانی تأثیرگذار است گفت: سازمان تأمین اجتماعی یک سازمان سه‌جانبه‌گراست و در این بخش باید قدم بگذارد.

نماینده کارفرمایان در شورای عالی کار افزود: شرکای اجتماعی می‌توانند تصمیمات سازمان تأمین اجتماعی را پایدار کنند، گفت: جا دارد از نگاه و عنایت جدید سازمان و گفتمانی که در این سازمان شکل گرفته تشکر کنم.

وی گفت: پیشنهاد می‌کنم برای پایدار شدن در گزینش مدیران از ظرفیت شرکای اجتماعی و از نظرات آنها استفاده شود.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه