سرخط خبرها
  • استقلال و معمای قرارداد‌های پایان فصل
  • بازسازی روزهای سخت کرونا در سریال «تیم درمان»
  • خفتگیری از دختر دانشجو در خراسان شمالی
  • الزام ساخت پناهگاه در ساخت‌وساز‌های جدید
  • آرامکو: ذخایر نفت جهان به سطح نگران‌کننده‌ای کاهش یافته است
  • ناگویا؛ میزبانی پرحاشیه بازی‌های آسیایی
  • فلسطین اولین حریف تیم ملی در تورنمنت بصره شد
  • ریزش معدن کروم بیدوئیه در فاریاب/ احتمال وجود افراد حبس شده در معدن
  • عارف: مسئولیت صرفه‌جویی را صرفاً بر عهده مردم نگذاریم
  • سرلشکر عبداللهی: اگر جنگ جدیدی آغاز شود، آتش آن دامن همه را فرا می‌گیرد
  • اعدام ۲ نفر از عوامل اصلی شهادت ۴ مأمور پلیس در اصفهان
  • پزشکیان: نیروی انتظامی از ستون‌های استوار امنیت کشور است
  • ۴۱ فروند هواپیمای MD از مهر امسال اجازه پرواز ندارند
  • تردد با اسکیت و اسکوتر در معابر عمومی ممنوع است
  • احتمال اعدام فرد مهاجم در پرواز فلای‌دبی
  • دستگیری متهمان کلاهبرداری ۵۲۸ میلیارد تومانی در بازار طلا
  • وزیر ارتباطات: اینترنت ماهواره‌ای مکمل شبکه‌های زمینی است
  • حذف چک‌های رمزدار از چرخه بانکی/ چک‌های رمزدار قبلی همچنان معتبرند
  • زمان رسیدگی پرونده علیرضا بیرانوند در دادگاه CAS مشخص شد
  • تیم ملی المپیاد نجوم ایران برای سومین سال پیاپی قهرمان جهان شد

تذکررییس کمیسیون شهر سازی شورای شهر به شهردار:

چرا رای قلع وتخریب تمامی مستحدثات غیرقانونی بنیاد مستضعفان اجرا نمی شود؟!

رییس کمیسوین شهر سازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران گفت : متاسفانمه بنیاد مستضعفان در حریم شهر و در منطقه حفاظت شده شهر تهران تهران برخلاف منویات مقام معظم رهبری با رویکرد درامد زایی و شاید هم با نیت خیر اقدامات مغایر با طرح تفصیلی انجام داده که باید با آن برخورد شود.

محمد سالاری عضو شورای اسلامی شهر تهران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، محمد سالاری، در جلسه شورای شهر تهران با انتقاد از بی توجهی به عملکرد شهرداری در برخورد با تخلفات بنیاد مستضعفان در محله جماران گفت: درمورد محدوده قدیمی جماران اردوگاهی به نام امام خمینی (ره) وجود دارد که متاسفانمه بنیاد مستصعفان در آن و در حریم شهر و در منطقه حفاظت شده شهر تهران برخلاف منویات مقام معظم رهبری با رویکرد درآمد زایی و شاید هم با نیت خیر اقدامات مغایر با طرح تفصیلی انجام داده است.

وی در توضیح تخلفات صورت گرفته گفت: در این مورد بنیاد مستضعفان نسبت به ساخت و ساز های غیر مجاز و دست اندازی در میراث طبیعی و حریم شهر تهران در حریم محله قدیمی جماران تخلفات متعددی را داشته و مجموعه قابل توجهی از بار گزاری ها به مساحت ۱۰ هزار متر مربع از قبیل تالار پذیرایی، ایجاد کاربری های تجاری و مسکونی و اداری،  رستوران و  مهد کودک ان هم در دل کوه شکل داده که تمامی این مستحدثات فاقد سند، فاقد حقوق مکتسبه و بدون مجوز و بدون نظارت مهندس ذیصلاح هستند که  در حریم شهر تهران شکل گرفته است.

سالاری ضمن تاکید براینکه با پیگیری اهالی محله جماران پرونده ای برای رسیدگی به تخلفات انجام شده به کمیسیون ماده ۱۰۰ ارجاع شد گفت :همکاران هم در شعبه بدوی و هم در شعبه تجدید نظر رای به قلع و جمع آوری تمامی  مستحدثات دادند اما متاسفانه شهرداری تهران در اجرای رای تعلل می کند. لذا به شهردار تهران تذکر می دهم دستورات اکید برای جمع اوری این تخلفات را داشته باشد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه