سرخط خبرها
  • میزبانی شیراز از اردوی تیم‌های ملی جودوی بانوان با حضور ۱۲ ملی‌پوش
  • سردار حسن زاده: امکان ورود ساک یا کوله پشتی یا وسایل حجیم به داخل مصلی وجود ندارد
  • سردار حسن‌زاده: تا حدود یک و نیم کیلومتر از مرکزیت مصلی ورود خودرو ممنوع است
  • سالیوان، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا: طبق یادداشت تفاهم، ایران بعد از ۶۰ روز می‌تواند از کشتی‌ها در تنگه هرمز هزینه دریافت کند
  • سردار حسن زاده: به دلیل ازدحام جمعیت و احتمال آسیب دیدن، فرزندان خود را در مراسم وداع با رهبر شهید نبرید
  • برنامه‌ریزی مجلس برای استیضاح وزیر نیرو
  • انار خرمایی: میوه‌ای عجیب و جالب در بنگلادش که شبیه انار اما داخلش خرما است
  • رضا توکلی خبر بیماری‌اش را تکذیب کرد
  • هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی، خبرگزاری آنا را مجرم ندانست
  • چادرملو برای اولین‌بار به آسیا رفت
  • نظرسنجی که تن نتانیاهو را لرزاند: ۹۲ درصد اسرائیلی‌ها ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • تروریست‌های آمریکایی صهیونی یک خانواده را در سراوان به گلوله بستند
  • انتقاد شدید عارف از بی‌توجهی بانک‌ها به امنیت سایبری
  • معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه طی سانحه رانندگی درگذشت
  • غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود
  • شعب کشیک بانک‌های استان تهران روزهای شنبه و یکشنبه فعال هستند
  • همه شعب بانک‌های کشور روز دوشنبه تعطیل هستند
  • بانک مرکزی: سامانه‌های بانکی هفته آینده همزمان با مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید ۲۴ ساعته فعال خواهند بود
  • نماینده مجلس: بی‌برنامگی وزارت نیرو در بحث قطعی برق مشهود است
  • زابل: گرم‌ترین شهر جهان در ۲۴ ساعت گذشته

برج میلاد، آزادی و پل طبیعت به رنگ قرمز در آمد

در آستانه روز جهانی ایدز شب گذشته برج میلاد، آزادی و پل طبیعت به رنگ قرمز در آمد.

برج میلاد

به گزارش خبرگزاری موج، در آستانه روز جهانی ایدز شب گذشته ۳ سازه مهم شهری برج میلاد ، برج آزادی و پل طبیعت به مناسبت روز جهانی ایدز قرمز شد و شهرداری تهران برنامه هایی برای گسترش ارتقاء آگاهی مردم درباره ایدز ارائه کرد.

مخاطبان و علاقمندان این حوزه می‌توانند با مراجعه به گالری آنلاین HIV.galleryonline.ir از این نمایشگاه بازدید کنند. تمامی عواید حاصل از فروش آثار این نمایشگاه صرف تهیه تبلت برای آموزش آنلاین کودکان متاثر از ایدز خواهد شد.

از دیگر فعالیت‌های این پروژه می‌توان به کمپین «مدرسه‌ات با من» اشاره کرد. این کمپین در راستای حمایت تحصیلی کودکان متاثر از ایدز در پلتفرم جمع‌سپاری راتا به آدرس ratacf.ir/madresebaman راه‌اندازی شده است و هدف آن تامین ۳۰ عدد تبلت با حمایت افراد نیکوکار برای حضور دانش‌آموزان  تحت تاثیر ایدز در کلاس‌های آنلاین مدرسه است.

تمامی این اقدامات در قالب پروژه «ویروسی که با ما زندگی می‌کند» و توسط موسسه کاهش آسیب سیمای سبز رهایی شکل گرفته است.

هم‌زمان با روز جهانی ایدز و در راستای آگاهی‌رسانی پیرامون پیشگیری از انتشار ویروس اچ‌آی‌وی و اصلاح رفتار جامعه و رفع انگ و تبعیض برای کسانی که با ایدز زندگی می‌کنند باشگاه مثبت موسسه کاهش آسیب سیمای سبز رهایی اقدام به راه‌اندازی این پروژه‌ کرده است.

در ماه‌های اخیر به واسطه اپیدمی جهانی بیماری کرونا ، بسیاری از افراد جامعه به کرونا مبتلا شده یا به نوعی با آن درگیر بوده‌اند که این تجربه شباهت زیستی فراوانی با افرادی دارد که با بیماری ایدز زندگی می‌کنند که مساله استیگما (انگ)، ضعف شدید جسمانی، مشکلات مالی و بیکاری، ترس از بیماری و همچنین ترس از افشای بیماری از این دست تجربیات است.

در همین راستا تمامی افرادی که تجربه‌ای از انگ و تبعیض در دوران همه‌گیری کرونا دارند می‌توانند این تجربه را در فضای مجازی با هشتگ #ویروسی که بامازندگی می کند منتشر کنند و از این طریق به افزایش آگاهی جامعه در این راستا کمک کنند.

لازم یه ذکر است باشگاه مثبت سیمای سبز رهایی با پروژه «ویروسی که با ما زندگی می‌کند» با شبیه‌سازی شرایط زندگی با ایدز از طریق یادآوری روزهای زندگی با کرونا، افراد جامعه را به تعمق بیشتر و درک مناسب‌تر از وضعیت افرادی که با اچ‌آی‌وی/ایدز زندگی می‌کنند دعوت می‌کند.

باشگاه مثبت موسسه کاهش آسیب سیمای سبز رهایی فضایی است جهت ارائه خدمت به افرادی که با ایدز زندگی می کنند.

از آنجا که این افراد به دلیل انگ و تبعیض با مشکلات اجتماعی گسترده‌ای مواجه هستند و یا به علت شرایط بیماری و ضعف بدنی توانایی اشتغال ندارند، سیمای سبز رهایی در قالب باشگاه مثبت به ارائه خدمات به افرادی که با ایدز زندگی می‌کنند و همچنین افرادی که زندگی آنها متاثر از ایدز است (مانند فرزندان این افراد) می‌پردازد و به کمک نیاز سنجی های دوره ای، از نیاز ها و مشکلات این مددجویان آگاه شده و با کمک خیرین محترم و مردم عزیز و همچنین سازمان بهزیستی کشور نسبت به رفع این مشکلات اقدام می کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه