سرخط خبرها
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است
  • پزشکیان: حضور مردم در رزمایش جانفدایان نماد صیانت از استقلال کشور است
  • ردیابی مصرف بنزین با کارت بانکی

لزوم شناسایی مبتلایان به ویروس کرونا در پایتخت

رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران بر ضرورت انجام غربالگری کرونا با هدف شناسایی دقیق مبتلایان و ناقلان این بیماری در تهران تاکید کرد.

تب سنجی و غربالگری در اتوبان تهران-کرج

به گزارش خبرگزاری موج، رضا کرمی محمدی رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران در حاشیه هشتمین جلسه روسای کارگروه‌های پنجگانه مقابله با کرونا که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، با حضور در جمع خبرنگاران گفت: در این جلسه گزارشی از آخرین وضعیت کرونا در کشور و پایتخت  تشریح و بر ضرورت شناسایی افراد مبتلا به کرونا در پایتخت تاکید شد.

وی ادامه داد: در همین راستا مقرر شد با همکاری شهرداری تهران به ویژه سرای محلات غربالگری در سطح پایتخت انجام شود.

کرمی محمدی با تاکید بر تداوم راهبرد فاصله گذاری اجتماعی گفت: کماکان این نگرانی مطرح است که طی روزهای آینده در صورت عدم رعایت فاصله اجتماعی آمار ابتلا به کرونا در پایتخت افزایش یافته و پیامدهای آن موجب لطمه به نظام درمانی شود.

رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران در مورد حضور افراد معتاد در سطح شهر نیز گفت: آقای جوادی یگانه معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری تهران در خصوص معضل تجمع معتادان متجاهر در محدوده محله هرندی تاکید داشتند که شهرداری تهران تمامی تعهدات تعریف شده برای این نهاد در خصوص حل این معضل را انجام داده است و رفع کامل مشکلات پیش آمده نیازمند ورود فعال سایر سازمان‌ها است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه