سرخط خبرها
  • ۱۷۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی وارد مدار شد
  • احتمال بارش های شدید پاییزی؛ تهران در معرض خطر سیلاب های ناگهانی
  • ممنوعیت صدور چک رمزدار از ۷ مهرماه ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود
  • وزارت نفت: با افزایش ذخایر سوخت مایع نیروگاه‌ها، برای فصل سرد آمادگی داریم
  • آمریکا هواپیما‌های ۸۰ ساله را از قبرستان بیرون می‌آورد
  • سرپرست وزارت دفاع: دکترین دفاعی ایران تغییر کرده است
  • وزارت بهداشت: آمادگی نظام سلامت برای مقابله با کرونا
  • پزشکیان صدای صلابت ملت شجاع ایران بود
  • ازبکستان ۳ - ۱ ایران/ افتضاح فوتبال پیر و جوان ندارد از ناگویا تا فرغانه
  • وزیر نیرو: ذخایر نیروگاهی در وضعیت خوبی است
  • وزیر راه: سکونتگاه غیررسمی نداریم/ یک گام تا پایان حاشیه‌نشینی
  • پرچم جمهوری اسلامی ایران و پرچم حرم مطهر رضوی به سرپرست معنوی کاروان ایران اهدا شد

صدر اعظم نوری:

کنترل ورودی‌های بهشت زهرا / به جز بخش متوفیان و خاکسپاری اجازه رفت و آمد معمول داده نمی‌شود

عضو شورای شهر اسلامی تهران با اشاره به اینکه ورودی‌های بهشت زهرا کنترل می‌شوند گفت: ورودی‌های باز هم تحت کنترل هستند و به جز بخش متوفیان و خاکسپاری اجازه رفت و آمد معمول و متداول داده نمی‌شود.

نود و ششمین جلسه شورای شهر تهران/ زهرا صدر اعظم نوری

به گزارش خبرگزاری موج،  زهرا صدر اعظم نوری ، رییس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران با دعوت مردم به صبر و تحمل و اندیشه در شرایط کنونی اظهار کرد: در این شرایط واقعا نباید به دور از عقل و منطق کاری انجام داد و بی‌تابی کرد و اگر همه مردم همکاری نکنند قطعا این مشکل شدت بیشتری پیدا خواهد کرد.

وی افزود: مسئله امروز مسئله مرگ و زندگی است و به هیچ وجه شوخی بردار نیست؛ همه باید این وضعیت را جدی بگیریم و اگر قرار باشد دستورالعمل‌ها اجرایی نشوند شرایط به مراتب سخت تر خواهد شد. وقتی کادر درمانی، پزشکی و درمانی برای حفظ جان مردم با شهامت کامل و ایثار، جان خود را به خطر می‌اندازند پس هر کسی باید رفتار صحیح و منطقی از خود بروز دهد.

عضو شورای شهر اسلامی تهران بهترین کمک و بهترین نوع مبارزه با ویروس کرونا را پیشگیری و در خانه ماندن عنوان کرد و افزود: وقتی شرایط خاص و بحرانی می‌شود، دیگر نمی‌توان رفتارهای معمولی گذشته را داشت و به راحتی در بازار و خیابان تردد و خرید کرد.

صدر اعظم نوری با ابراز خرسندی از درک بالای اکثریت مردم از این شرایط بحرانی گفت: ما در پنجشنبه‌ای که گذشت شاهد بودیم که مردم به بهشت زهرا (س) و آرامگاه ها نرفتند که این رفتار بسیار خوبی است، اما مجددا توصیه می کنیم که این سنت حسنه را در پنجشنبه پیش رو هم کنار بگذارند و بعد از گذر از این دوران به زیارت اهل قبور بروند و کارهای عقب مانده خود را جبران کنند.

عضو شورای شهر اسلامی تهران با اشاره به اینکه ورودی‌های بهشت زهرا کنترل می‌شوند و طبیعتاً برخی ورودی‌ها نیز مسدود خواهند شد، افزود: ورودی‌های باز هم تحت کنترل هستند و به جز بخش متوفیان و خاکسپاری اجازه رفت و آمد معمول و متداول داده نمی‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه