English

نماینده منتخب مجلس دوازدهم در گفت و گو با خبرگزاری موج؛

«تغییر دکترین هسته‌ای» با هدف ایجاد بازدارندگی مطرح می‌شود

نماینده منتخب مردم تهران در مجلس دوازدهم با اشاره به آگاهی دشمن از توانمندی ایران برای دستیابی به سلاح هسته ای در یک بازه زمانی کوتاه گفت: طرح چنین موضوعاتی و همچنین بیان اینکه ممکن است جمهوری اسلامی دکترین هسته ای خود را تغییر دهد، با هدف ایجاد بازدارندگی صورت می گیرد.

«تغییر دکترین هسته‌ای» با هدف ایجاد بازدارندگی مطرح می‌شود

کامران غضنفری، نماینده منتخب مردم تهران در مجلس دوازدهم در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج درباره بحث اخیر پیرامون تغییر دکترین هسته ای جمهوری اسلامی ایران گفت: اظهار نظرهای اخیر مقامات جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به تهدیداتی است که رژیم صهیونیستی هر از گاهی مطرح می کند. وقتی این رژیم تهدید می کند مراکز هسته ای ایران را هدف قرار می دهد، برخی از مقامات کشورمان هم عنوان کردند که اگر چنین غلطی از طرف رژیم صهیونیستی سر بزند ما هم در دکترین هسته‌ای تجدید نظر خواهیم کرد. در حالی که دکترین جمهوری اسلامی مبنی بر استفاده صلح‌آمیز از صنعت هسته‌ای بوده و ما بنای رفتن به سمت سلاح هسته‌ای را نداشتیم.

وی افزود: اگر قرار باشد موجودیت نظام جمهوری اسلامی مورد تهدید قرار بگیرد طبیعی است جمهوری اسلامی هم در دکترین خودش تجدید نظر کند، به این معنا که از ممنوعیت ساخت سلاح هسته‌ای دست بر می دارد. اما فعلاً این سخنان در مرحله هشدار و تهدید دشمن است که حواسش را جمع کند و بداند اگر بخواهد اقدام خصمانه‌ای در این سطح علیه ما انجام دهد ما هم تا ساخت سلاح هسته‌ای فاصله آنچنانی نداریم. زیرا هم تکنولوژی و دانشش رو داریم و هم اورانیوم را تا ۶۰ درصد غنی کرده ایم و تبدیل اورانیوم ۶۰ به اورانیوم ۹۰ و بالای ۹۰ درصد خیلی کاری ندارد و به راحتی امکان پذیر است.

نماینده جدید مردم تهران در مجلس تصریح کرد: دشمن هم این از این توانمندی مطلع است و می داند اگر ما بنا را بر این بگذاریم که به سمت سلاح هسته‌ای بریم، در مدت زمان بسیار کوتاهی قادر به انجام این کار هستیم. البته ما فعلاً این کار را نکردیم اما هشدار را داده ایم.

غضنفری درباره آثار و تبعات چنین هشدارهای اظهار داشت: این سخنان موجب بازدارندگی می شود. از پایان جنگ جهانی دوم ۸۰ سال می گذرد و در این سالها هیچ کشوری در جایی از سلاح هسته‌ای استفاده نکرده است به جز دو بمبی که آمریکا بر سر هیروشیما و ناکازاکی انداخت. اما می‌دانیم علاوه بر آمریکا، روسیه، چین، انگلیس، فرانسه، هند، پاکستان و رژیم صهیونیستی هزاران بمب و موشک هسته‌ای در اختیار دارند. نفس داشتن سلاح هسته‌ای، ایجاد بازدارندگی است تا اجازه ندهد کشور دیگری علیه اش از این سلاح استفاده کند. ما هم تهدید کردیم که اگر بخواهید ما را با چنین چالشی مواجه کنید ساخت سلاح هسته‌ای برایمان کاری ندارد.

این کارشناس سیاسی در مورد اینکه آیا طرح چنین مسائلی در رسانه‌ها باعث ایجاد اجماع جهانی جدید علیه جمهوری اسلامی نمی‌شود، گفت: غرب در دو دهه گذشته نهایت اجماع سازی جهانی را علیه ما انجام داد اما به اهدافش نرسید. لذا بیشتر از این برای کشورهای غربی امکان پذیر نیست. از دو دهه قبل دشمن به مراتب ضعیف‌تر شده و در مقابل جمهوری اسلامی قوی‌تر شده است. در این بازه زمانی معادلات قدرت در سطح جهان تغییر محسوسی کرده و اینگونه نیست که آنها هر کاری که دلشان بخواهد و بتوانند بلافاصله انجام دهند.

غضنفری ادامه داد: آرایش قدرت در سطح جهان تغییر کرده و دشمنان جمهوری اسلامی به مراتب از قبل ضعیف‌تر شدند و نظام جمهوری اسلامی ایران، متحدینش در محور مقاومت و شرکا و دوستانش در سایر نقاط دنیا قدرتمندتر شدند. بنابراین سخنان اخیر درباره تغییر دکترین هسته ای نمی‌تواند تبعات جدی برای ما در پی داشته باشد.

وی در خصوص این گمانه غرب که ممکن است ایران توانمندی هسته ای خود را به محور مقاومت منتقل کند، توضیح داد:انتقال سلاح هسته‌ای مثل بمب و موشک عادی نیست که کشوری که بتواند به راحتی آن را به جاهای دیگری منتقل کند. ما در حال حاضر هم سلاح‌های پیشرفته متعارفی را دارا هستیم ولی آیا همه آنها را در اختیار محور مقاومت گذاشتیم؟ خیر. ما تنها بخشی از سلاح‌ها یا تکنولوژیمان را در اختیارشان قرار دادیم، در حالی که سلاح‌های پیشرفته‌تری داریم که انحصارش در دست خودمان است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه