English

ابقای شی جینپینگ در رأس حزب حاکم چین برای ۵ سال دیگر

حزب حاکم چین امروز از ابقای رئیس جمهور این کشور در مقام رهبری حزب برای 5 سال دیگر خبر داد.

ابقای شی جینپینگ در رأس حزب حاکم چین برای 5 سال دیگر

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، همان طور که انتظار می‌رفت «شی جینپینگ»، رئیس‌جمهوری چین توانست در جریان نخستین دیدار امروز کمیته جدید مرکزی حزب حاکم کمونیست رهبری مجدد این حزب را برای دومین بار و به مدت پنج سال به دست بیاورد.

این اقدام از سوی حزب حاکم هر گونه تلاش برای مخالفت با شی جینپینگ را خنثی کرده است.

شی جینپینگ همچنین در راس کمیته هفت نفره سیاست‌گذاری حزب حاکم که پنج تن از آنها جدیدا امروز منصوب شدند، قرار گرفته است.

تنها عضوی که مجددا در حزب منصوب شد «لی کچیانگ»، نخست وزیر است که دومین فرد در حزب محسوب می‌شود.

انتخاب مجدد شی جینپینگ به عنوان رهبری حزب کمونیست چین بازتابی از اقدامات وی برای تقویت وحدت در حزب به واسطه ایجاد توازن میان گروه‌های ذی‌نفع متفاوت در این سازمان ۸۹ میلیون عضوی است و وی به دنبال بهتر کردن وضعیت حزب در تسلط بر امور داخلی و خارجی کشور است.

این کمیته به همراه حزب مسؤول قانونگذاری کنگره ملی خلق و کنفرانس مشاوره‌ای سیاسی خلق چین و سیاست‌گذاری‌های تابعه آن شامل تبلیغات، ایجاد نظم در حزب، امور قومی و امور مربوط به تایوان و همچنین علوم و تکنولوژی است.

سایر اعضا براساس اهمیت جایگاهشان «لی ژان شو»، مدیر دفترکل حزب که مسؤول کارمندان ریاست جمهوری است، «وانگ یانگ»،‌ معاون نخست وزیر، «وانگ هونینگ»، مدیر دفتر بررسی سیاست‌های محوری حزب، «ژائو لجی»، رئیس دپارتمان سازمان مرکزی مسؤول اشتغال و «هان ژنگ»، رهبر حزب شانگهای هستند.

«ژائو لجی»، رئیس دپارتمان سازمان مرکزی مسؤول اشتغال همچنین قرار است رئیس نهاد نظارتی مقابله با فساد در حزب کمونیست باشد.

شی جینپینگ در نخستین دوره پنج ساله خود کمپین گسترده مقابله با فسادی را به راه انداخت که در پی آن بسیاری از مقام‌های ارشد حزب حاکم و دولت به دلیل دست داشتن در فساد مالی از کار برکنار و به زندان افتادند.

رهبران جدید حزب کمونیست و کمیته مرکزی سیاست‌گذاری این حزب با چالش‌های زیادی از جمله احتمال بروز جنگ در کره شمالی به دلیل اقدامات تحریک آمیز این کشور روبه‌رو هستند. همچنین آنها باید روابط حساس با آمریکا را مدیریت کرده و به مساله مناقشه آمیز دریای چین جنوبی با همسایگان خود در جنوب شرق آسیا بپردازند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه