سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

خرید توافقی محصول کشمش توسط اتحادیه تعاونی های تولید روستایی استان یزد

طرح خرید توافقی محصول کشمش توسط اتحادیه تعاونی های تولید روستایی استان یزد اجرا شد.

تعاون روستایی

به گزارش خبرگزاری موج یزد به نقل از روابط عمومی تعاون روستایی استان یزد، در راستای ساماندهی محصول کشمش تولیدی استان یزد به ویژه محصول تولیدی شهرستان مروست با هدف حمایت از باغداران و کشاورزان خرد و بالا بردن ارزش افزوده محصول و برگشت بیشترین منافع به تولید کنندگان و بهره برداران، از شهریور ماه سال ۱۴۰۱ اجرای طرح جمع آوری و خرید توافقی کشمش با حمایت و تامین اعتبار از محل  صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان توسط اتحادیه تعاونی های تولید استان و شرکت تعاونی روستایی مروست آغاز شد.

"سیدحسین دشتی" مدیر تعاون روستایی استان یزد ضمن اشاره به وضعیت تولید محصول کشمش در استان اظهار داشت: شهرسـتان مروست یکی از مناطق کشاورزی و بویژه تاکستان و باغات انگور در سـطح استان است که با تولید بیش از یک هزار تن کشمش در سال نیازمند حضور شبکه تعاونی های استان برای خرید محصولات تولیدی به قیمت مناسب و کوتاه نمودن دست دلالان می باشد.

مطالعه بازار این محصول حاکی از اینست که علاوه بر بازار داخلی، در سنوات گذشته ۷۰ درصد کشـمش تولیدی به کشور های همسایه صادر شده و رتبه اول صادرات تولیدات باغی در سطح کشور برای محصول کشمش است.

مدیر تعاون روستایی استان یزد در ادامه افزود: در سال جاری از آغاز طرح خرید توافقی کشمش تاکنون با اعتباری بالغ بر ۲۲ میلیارد ریال از محل تسهیلات صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی با مشارکت اتحادیه تعاونی های تولید استان یزد بیش از ۱۰۰ تن کشمش از باغداران شهرستان مروست توسط شرکت تعاونی روستایی مروست خریداری شده است و پیش بینی می گردد تا پایان طرح بیش از۲۰۰ تن کشمش از باغداران با قیمت مناسب و به نفع باغداران منطقه خریداری شود.

شایان ذکر است بهره برداران و تولید کنندگان محصول کشمش در سراسر استان یزد در صورت تمایل جهت مشارکت در طرح مذکور می توانند با اتحادیه تعاونی های تولید استان و شرکت تعاونی روستایی شهرستان مروست به شماره همراه ۰۹۱۳۱۵۳۵۹۹۴ تماس بگیرند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر