English

آیین نامه پیش دبستانی به عنوان پایه و اصول کار در آموزش و پرورش ابلاغ می شود/ یزد دومین استان از نظر پراکندگی است

مدیر عامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور اظهار داشت: پایه و اصول زیربنایی کار در آموزش و پرورش، در دوره ابتدایی و همچنین پیش دبستانی شکل می‌گیرد و با این رویکرد آیین نامه های دوره پیش دبستانی تدوین گردیده که در آینده ای نزدیک به استان ها ابلاغ می گردد.

آیین نامه پیش دبستانی به عنوان پایه و اصول کار در آموزش و پرورش ابلاغ می شود/ یزد دومین استان از نظر پراکندگی است

به گزارش خبرگزاری موج یزد، جلسه شورای معاونین اداره کل آموزش و پرورش استان یزد با حضور معاون وزیر و مدیر عامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور، مدیران کل آموزش و پرورش، نوسازی مدارس، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و رئیس دانشگاه فرهنگیان شهید پاکنژاد و سایر اعضا برگزار شد.

"مهدی علی اکبر زاده"معاون وزیر و مدیر عامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور گفت: فضای معنوی، معماری اصیل و زیبا،وجود مردمی معتقد، معلمین با تجربه، توانمند و آگاه، مهمترین دلایل موفقیت استان یزد در حوزه تعلیم و تربیت است.

وی پیشرفت آموزش و پرورش در همه ابعاد مادی و معنوی را منوط به مشارکت همه دستگاه ها،متخصصین، صاحبان اندیشه، اولیا و مربیان و آحاد جامعه دانست و گفت: موفقیت آموزش و پرورش در گرو مشارکت،همراهی و برنامه ریزی همه ارکان جامعه است.

علی اکبر زاده اظهار داشت: پایه و اصول زیربنایی کار در آموزش و پرورش، در دوره ابتدایی و همچنین پیش دبستانی شکل می‌گیرد و با این رویکرد آیین نامه های دوره پیش دبستانی تدوین گردیده که در آینده ای نزدیک به استان ها ابلاغ می گردد.

محمد کاظم رحیمی‌نژاد مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد هم در این جلسه گفت: استان یزد به دلیل موقعیت جغرافیایی آیینه تمام نمای فرهنگ ایرانی، اسلامی است،چرا که در گذر زمان به دلیل بعد مسافت و دوری از مسیرهای در دسترس، کمتر مورد هجمه قرار گرفته و توانسته است اصالت خود را حفظ کند.

وی افزود: ریشه های فرهنگ ایرانی را می توان با مطالعه در تاریخ یزد شناسایی کرد و استان یزد در حوزه های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی جهت تغییر و نجات و هدایت کشور به سمت تعالی، می تواند به عنوان الگو و طریقه مواجهه به سایر استان ها تعمیم داده شود و این موفقیت ریشه در معنویت، تعقل و تدین مردم یزد دارد.

رحیمی‌نژاد اظهار داشت: دومین استان از نظر پراکندگی در کشور هستیم که این موضوع  سرانه آموزش و هزینه تمام شده یک دانش آموز در این مناطق را تا ۶ برابر افزایش داده و فشار سنگینی را بر استان وارد کرده است.

مدیر کل آموزش و پرورش یزد کمبود فضای آموزشی را از دیگر مشکلات استان برشمرد و با اشاره به طرح های مشارکت خانوادگی و آجر به آجر و لزوم گسترش فرهنگ وقف با مشارکت خیرین نیک اندیش، خواستار تخصیص به موقع اعتبارات دولتی پروژه های مشارکتی خیری شد.

وی اظهار داشت: حدود ۲۷۰ هزار دانش آموز در استان مشغول به تحصیل هستند که حدود ۱۴ درصد آن در مدارس غیردولتی می باشند که با توجه به شرایط جاری، این میزان کاهش داشته و متقاضی حضور در مدارس دولتی هستند.

رحیمی نژاد گفت: در حوزه پیش دبستانی خوشبختانه علیرغم شیوع بیماری کرونا در دو سال تحصیلی گذشته، توانستیم ۸۵ درصد دانش‌آموزان هدف را تحت پوشش قرار دهیم.

مشکلات دوره پیش دبستانی اعم از عدم پیش بینی لازم در خصوص نیروی انسانی موردنیاز،فضا و محتوای آموزشی،مشکلات نیروهای خرید خدمات آموزشی اعم از معوقات حقوق  و بیمه، راه اندازی و توسعه هنرستان های وابسته و جوار کارخانه ای و نگاه تحولی به مدارس با استفاده از ظرفیت نسل جوان با رویکرد تحول در تعلیم و تربیت از دیگر مباحث مطرح شده توسط مدیر کل آموزش و پرورش استان یزد بود.

گفتنی است در ابتدای این جلسه مدیران کل نوسازی مدارس،کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان، رئیس دانشگاه فرهنگیان شهید پاکنژاد و معاونین اداره کل آموزش و پرورش استان یزد به ارائه نقطه نظرات خود پرداختند.

بازید از موزه علوم طبیعی،حضور در مقبره مهدی آذر یزدی پدر ادبیات کودک و نوجوان، بازدید از مدارس و روند ثبت نام، بازدید از EQ پارک و گزارش از مدرسه عصر پیشرو، بازدید از دارالقرآن مرکزی و خانه رضوی از دیگر برنامه های معاون وزیر و مدیر عامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور در سفر به استان یزد می باشد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر