سرخط خبرها
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

سیدجلیل میرمحمدی میبدی بیان کرد:

دریافتی اندک و کمبود تجهیزات در مقابل وظایف دشوار جمعیت هلال احمر نیازمند رسیدگی است

نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی نسبت به کمبود تجهیزات و دریافتی پایین جمعیت هلال احمر در صحن مجلس اعتراض کرد.

میرمحمدی

به گزارش خبرگزاری موج یزد، میرمحمدی نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که امدادگران جمعیت هلال احمر در سخت ترین شرایط به مردم خدمت رسانی می کنند، دریافتی ماهانه امدادگران را بسیار پایین دانست.

سیدجلیل میرمحمدی میبدی، نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز سوم خرداد ماه مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود ضمن قدردانی از تلاش های جمعیت هلال احمر، گفت: هلال احمر چند هزار امدادگر دارد و این امدادگران ۲۲۰ ساعت در ماه کار می کنند اما تنها یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان دریافتی دارند.

وی با اشاره به وظایف دشوار محوله به جمعیت هلال احمر افزود: کارهای عمده امدادی شهر و جاده به عهده نیروهای جمعیت هلال احمر است اما با این وجود، کمبود تجهیزات کار امدادرسانی را برای آن ها سخت کرده است که باید در این خصوص به یاری هلال احمر رفت.

میرمحمدی میبدی خاطرنشان کرد: امدادگران جمعیت هلال احمر دریافتی بسیار کمی دارند که این موضوع نیز جز حق الناس است و رئیس جمهور باید ورود کند که کار امدادگران راه بیفتد و وضعیت معیشتی و حقوقی آن ها سامان یابد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر