سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

احمد آخوندی؛

تلاش برای احیای فرهنگ دارالعباده در ماه مبارک رمضان/ ۳۸ درصد مسافران یزد، تهرانی هستند

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی یزد گفت: در حال تلاش برای احیای فرهنگ دارالعباده در ماه مبارک رمضان هستیم.

آخوندی

به گزارش خبرگزاری موج یزد، احمد آخوندی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی یزد گفت: به علت اقدامات انجام شده در یزد در خصوص ترویج فرهنگ حجاب، توانستیم در این حوزه بسیار موثر باشیم.

وی با بیان اینکه شورای فرهنگ با حضور تاثیرگذاران این حوزه شکل گرفت، اظهار کرد: خوشبختانه به علت اقدامات انجام شده در یزد در خصوص ترویج فرهنگ حجاب، توانستیم در این حوزه بسیار موثر باشیم.

وی با بیان اینکه نظارت بر نرخ گذاری‌ها در تمام تاسیسات گردشگری انجام شده است، تصریح کرد: در خصوص فعالیت گروه‌های موسیقی، اجازه فعالیت به گروه‌های غیرمجاز داده نشد.

آخوندی از بازگشایی ۲۱ مسجد و سرویس بهداشتی برای مردم خبر داد و گفت: در حال تلاش هستیم که برای احیای فرهنگ دارالعباده در رمضان برنامه ریزی خاصی کنیم و در بافت و کوچه‌ها بتوانیم روحیه کار فرهنگی و جهادی داشته باشیم.

وی اعلام کرد: ۶۸۱ هزار نفر گردشگر وارد یزد شدند که ۳۸ درصد از این آمار، متعلق به استان‌های تهران و البرز هستند و این مقوله نشان می‌دهد که ما باید بر روی استان‌های مرکزی کار کنیم.

وی با بیان اینکه قرنطینه و سفر هوشمند و ایمن باید جایگزین تعطیلی شود، گفت: باید در خصوص این مباحث برنامه ریزی جامعی اتفاق بیفتد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر