سرخط خبرها
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز

اولویت دادن به گزارشات سامانه های ۱۲۴ و ۱۳۵ مورد تاکید کارگروه نظارت بر بازار یزد

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان یزد گفت: با توجه به شرایط اقتصادی موجود و نوسانات قیمت و همچنین سیستم قیمت گذاری ها، نظارت بر قیمت ها، نحوه بازدارندگی در مقابل تخلفات این حوزه ، اقلامی که باید روی آنها صورت بگیرد و همچنین هماهنگی هایی که در سطح استان توسط بازرسین ثابت و افتخاری باید انجام شود مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

سزد

به گزارش خبرگزاری موج یزد، تشکیل جلسه کارگروه برای رفع مشکلات بازار، با حضور روسای شعب تعزیرات حکومتی، نمایندگان سازمان صمت، جهاد کشاورزی و اتاق اصناف یزد در سالن جلسات اداره کل تعزیرات حکومتی استان یزد تشکیل شد.

در این نشست علی اکبر مختاری مدیرکل تعزیرات حکومتی استان یزد گفت: با توجه به شرایط اقتصادی موجود و نوسانات قیمت و همچنین سیستم قیمت گذاری ها، نظارت بر قیمت ها، نحوه بازدارندگی در مقابل تخلفات این حوزه، اقلامی که باید روی آنها صورت بگیرد و همچنین هماهنگی هایی که در سطح استان توسط بازرسین ثابت و افتخاری باید انجام شود مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این نشست آموزش دو هفته ای بازرسین و ناظرین جهاد کشاورزی در اجرای قانون انتزاع، برنامه ریزی در جهت اجرای بهینه گشت های مشترک، اولویت دادن به گزارشات سامانه های ۱۲۴ و ۱۳۵ از اهم این جلسه بود.

در ادامه هرکدام از نماینده سازمان ها و روسای شعب تعزیرات حکومتی نیز به صورت جداگانه مسائل و مشکلات پیش رو حوزه مربوطه را در این نشست بیان کردند و در این خصوص تصمیماتی گرفته شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر