سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

محسن موحدی فرد اعلام کرد:

نواختن زنگ پژوهش در یزد/کسب رتبه های برتر یزد با وجود غیر حضوری بودن مدارس

مراسم نمادین نواختن زنگ پژوهش در مجتمع آموزشی حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف ناحیه دو یزد برگزار شد.

زنگ پژوهش در یزد

به گزارش خبرگزاری موج یزد به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد؛ محسن موحدی فرد مدیر کل آموزش و پرورش استان یزد در مراسم نمادین نواختن زنگ  پژوهش، رویکرد جدید به هفته پژوهش توسط استاندار و اعضای ستاد پژوهش استان را ستودنی دانست و گفت: اعتماد به دانش آموزان جواب خواهد داد و آینده روشنی را پیش رو خواهیم داشت.

موحدی فرد کسب رتبه های برتر کشوری با توجه به غیر حضوری بودن مدارس در سال گذشته را ارزشمند توصیف کرد و اظهار داشت: باید به دانش آموزان بها دهیم تا شاهد رشد و شکوفایی استعدادهای آن ها باشیم.

وی از طرح ۴ سئوال با نظر استاندار محترم و ارسال آن به مدارس خبر داد و گفت: به پاسخ های صحیح جوایز نفیسی اهداء خواهد شد .

شاه حسینی معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری یزد هم در این مراسم به جایگاه علم،تحقیق و پژوهش در اسلام و سیره ائمه‌ معصومین سلام الله علیها اشاره کرد و گفت: از افتخارات و دستاوردهای ما بعد از انقلاب پیشرفت در زمینه انرژی هسته ای و سامان موشکی است که همه این ها کلید واژه ما می توانیم است.

وی استان یزد را استانی سرشار از استعداد و ظرفیت دانست و بیان داشت:به تعبیر حضرت امام خمینی(ره) یزد نمونه ایست برای کل کشور و باید در پژوهش هم این کلام عینیت پیدا کند.

دشتی رئیس شورای شهر یزد هم در این مراسم گفت: آموزش و علم باید منتج به تولید شود و صرف تحفیظ مشکلی را از جامعه حل نخواهد کرد.

وی اظهار داشت: دانشگاه ما نهاد آموزش مصرف است که این انحصار در حال شکسته شدن است.

رئیس شورای شهر یزد به پیشرفت های به دست آمده در زمینه نانو و هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: در این زمینه پیشرفت های خوبی داشته ایم و جایگاه خوبی را در دنیا داریم.

تجلیل از دانش آموزان برتر و بازدید از نمایشگاه از دیگر برنامه های این مراسم بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر