سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • انتقاد وزارت صمت به افزایش بالای قیمت خودرو توسط ایران خودرو
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • پزشکیان شب عاشورا در حرم امام سخنرانی می‌کند
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد

علی اصغر سمسار یزدی؛

افت سطح آب‌زیرزمینی با حفر چاه های عمیق و از بین رفتن قنات های فعال یزد

مدیرعامل شرکت تمدن کاریزی افت سطح آب‌های زیرزمینی به دلیل حفر چاه های عمیق و برداشت بیش از حد از آن ها و تغییرات اقلیمی و آب و هوایی را دو عامل بسیار تاثیر گذار در از بین رفتن قنات های فعال در یزد دانست.

خشکسالی

به گزارش خبرگزاری موج یزد، علی اصغر سمسار یزدی، مدیر عامل شرکت تمدن کاریزی فعالیت های این شرکت را در سه محور پروژه های مطالعاتی، پژوهشی و آموزش و تربیت نیروی انسانی طبقه‌بندی کرد و گفت: با توجه به تحصیلات و فعالیت خود در حوزه آب و دغدغه هایی که در این زمینه داشتم، تصمیم گرفتم در دوره بازنشستگی با تاسیس یک شرکت تجارب و دانسته های خود را به نسل جوان انتقال دهم.

وی افزود: با توجه به فراهم بودن تاسیسات و زیرساخت ها در حوزه آب در استان یزد سعی کردیم به سمت تولید فکر در این زمینه رفته و با انجام فعالیت‌های پژوهشی، بهره‌وری را بیشتر کنیم.

سمسار یزدی استان یزد را خاستگاه تمدن کاریزی دانست و گفت: از گذشته قنات ها به عنوان یک سیستم پایدار استحصال سنتی آب در یزد وجود داشته که از طریق آنها آب شرب تامین شده و موجب همکاری و همگرایی مردم شده است.

وی با بیان اینکه قنات، مولفه های زیادی مانند درستکاری، سخت‌کوشی و قناعت را وارد زندگی مردم کرده است، گفت: امیدواریم نسل جوان بتواند این ریشه ها را که سرمایه های اجتماعی استان به شمار می‌روند، حفظ کند.

مدیرعامل شرکت تمدن کاریزی افت سطح آب‌های زیرزمینی به دلیل حفر چاه های عمیق و برداشت بیش از حد از آن ها و تغییرات اقلیمی و آب و هوایی را دو عامل بسیار تاثیر گذار در از بین رفتن قنات های فعال در یزد و کشور دانست و گفت: در صدد هستیم با تدابیر مناسب مصرف سالانه بخش کشاورزی استان را تقلیل دهیم که عملا به یک الگوی مهم در کشور تبدیل خواهیم شد.

وی با اشاره به فعالیت های شرکت تمدن کاریزی در حوزه آب، گفت: ابداع شیوه های جداسازی آب شرب از سایر مصارف، خدمات مشاوره ای در حوزه مهندسی آب و مدیریت پروژه منابع آب، از جمله فعالیت های این شرکت به شمار می رود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر