سرخط خبرها
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

هشدار کمیسیون برق سازمان نظام مهندسی ساختمان یزد:

راه اندازی کولرهای آبی و خطرات در کمین بهره برداران

هرگونه سهل انگاری در راه‌اندازی، تعمیر و آماده‌سازی کولرهای آبی ممکن است خطرات جانی، آتش سوزی و یا اتصال برق به کل بدنه ساختمان را موجب شود.

کولرهای آبی غیراستاندارد

به گزارش خبرگزاری موج یزد، به نقل از روابط عمومی سازمان، کمیسیون تخصصی برق سازمان نظام مهندسی ساختمان یزد در جلسه اخیر خود، برای پیشگیری از هرگونه خطرات احتمالی در این زمینه با توجه به گرم شدن نسبی هوا و شروع راه اندازی کولر ها، از مهندسین برق درخواست کرد تمهیدات لازم را در این زمینه به کار گیرند و مردم نیز برای این منظور از برقکار های متخصص و دارای مهارت کافی استفاده و بدانند که هرگونه سهل انگاری در این زمینه ممکن است خسارات جبران ناپذیری به بار آورد.

 بر اساس این گزارش، برای تغذیه برق کولر لازم است سه رشته سیم مجزا از جعبه فیوز تا کلید کولر و بدون اشتراک با  سایر مدارهای برق مورد استفاده قرار گیرد. همچنین از محل کلید کولر تا جعبه تقسیم داخل کولر، استفاده از یک کابل ۵ رشته ای مناسب الزامی است.

 در هنگام راه اندازی کولر نیز قبل از هر گونه اقدامی لازم است ایزولاتور چهار پل مربوط به برق کولر قطع و سرویس انجام گیرد.

 در این گزارش تاکید شده است که در زمان آماده سازی کولر برای استفاده نیز باید دقت شود که پاشش آب در هیچ قسمت از کولر با مدار برق تداخل نکند.

 در پایان گزارش از مردم استان خواسته شده است برای عملکرد بهتر کولر و صرفه جویی در آب و برق و نیز دریافت هوای مطبوع، حتماً از سایه بان کولر استفاده کنند.

گفتنی است متأسفانه هر ساله با گرم شدن هوا و شروع راه اندازی کولر ها، برخی سهل انگاری ها موجب خسارت های مالی و جانی برای افراد شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر