سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

خام فروشی مواد اولیه و صادرات آن فرار سرمایه ها است

رئیس دادگستری شهرستان بافق گفت: برای توسعه صادرات مواد فراوری شده باید به فکر ارایه مشوق ها بود و در اینصورت معدن داران با توان بیشتری به فعالیت می‌پردازند و خام فروشی مواد اولیه و صادرات باعث فرار سرمایه ها است.

دادگستری بافق

به گزارش خبر گزاری موج یزد، اسماعیل دهقان شوازی  رئیس دادگستری شهرستان بافق در بازدید از کارخانه کاشی و سرامیک شهرستان بافق به همراه تنی از کارکنان قضایی این شهرستان بیان داشت: هدف از این بازدیدها بررسی و آشنایی با مشکلات فراروی کارخانه ها، کارگران شاغل و همچنین ارائه راهکارهای مناسب و حمایت از حقوق کارگران و کارخانه در راستای تحقق شعار جهش تولید است.

این مقام قضایی اظهار داشت: لازم است در چارچوب منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی، اهتمام لازم در ساماندهی به مشکلات جامعه کارگری در دستور کار قرار گیرد و بسترهای ترویج فرهنگ کار و همت جهادی در حمایت از تولید داخل، توسط مردم، با اعتنا به تلاش و ظرفیت‌های کارگران، جهش تولید و امنیت شغلی هرچه بیشتر این قشر زحمت‌کش فراهم شود.

وی نبود برخی زیر ساخت ها، امکانات و تأسیسات در شهرک های صنعتی و خام فروشی مواد اولیه و صادرات را باعث فرار سرمایه ها و سرمایه گزارها از شهرستان معدن خیز بافق دانست و تصریح کرد: برای توسعه صادرات مواد فراوری شده باید به فکر ارایه مشوق ها بود، در اینصورت معدن داران با توان بیشتری به فعالیت می‌پردازند و با فرآوری مواد معدنی قطعا ارزش افزوده بالاتر می رود وعلاوه بر رونق تولید افراد زیادی هم مشغول به کار می شوند.

در پایان دادستان شهرستان ابراز نمود: با تعامل و همکاری با دیگر ادارات و نهادها در جهت رفع موانع تولید اقدامات لازم را انجام و تصمیماتی در راستای رفع موانع تولید اتخاذ شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر