فرماندار مهریز؛

راه بقای صنایع تسهیلات کم بهره و امکان سنجی بازار فروش است

فرماندار مهریز گفت: باید با پیش بینی تسهیلات کم بهره و امکان سنجی بازار فروش در حفظ و بقای صنایع تلاش کرد.

فرماندار مهریز. زارع زاده

به گزارش خبرگزاری موج یزد، رضا زارع زاده مهریزی فرماندار مهریز در بازدید از چند واحد تولیدی و بررسی مسائل آنها افزود: رسیدگی به مشکلات صنایع و حوزه تولید اولویت اصلی مدیران باشد و دستگاه‌های اجرایی نیز وظیفه دارند با تمام ظرفیت در راستای حل مشکلات گام بردارند.

وی اظهار داشت: حمایت همه جانبه و جدی از تولید داخل به مثابه حفظ منافع ملی و ایجاد اشتغال پایدار است و مسئولان وظیفه دارند با تمام توان از این مهم حمایت کنند.

این مسئول خاطر نشان کرد: حفظ و ایجاد اشتغال جدید و رونق اقتصادی تنها با توسعه هدفمند صنایع محقق می شود و باید حمایت از صنایع داخلی جنبه عملیاتی به خود گیرد.

زارع زاده مهریزی گفت: نقش کارآفرینان در ایجاد اشتغال و رونق تولید و توسعه صنعت از سال‌های گذشته در مهریز آغاز شده و امروز باید با پیش بینی تسهیلات کم بهره و امکان سنجی بازار فروش در حفظ و بقای صنایع تلاش کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر