سرخط خبرها
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت
  • تمدید خودکار قراردادهای اجاره با سقف ۲۵ درصد
  • آغاز ثبت‌نام ایجاد و ترمیم معدل برای کنکور از دوم تیرماه
  • محدودیت‌های پروازی تهران، قم و مشهد در زمان تشییع پیکر رهبر شهید

امام جمعه میبد:

کار جهادی عامل رونق تولید است

امام جمعه میبد گفت: در دین اسلام کارگر جایگاه ویژه ای دارد و کار جهادی عامل رونق تولید است.

نماز جمعه تهران - ۲۳ فروردین ۱۳۹۸

به گزارش خبرگزاری موج یزد، حجت الاسلام محمود کارگر امام جمعه میبد در خطبه های نماز جمعه این هفته میبد با اشاره به حادثه سیل و سختی هایی که سیل زدگان با آن روبرو هستند افزود: دولت آمریکا جلوی کمک های نقدی ملت ها به ایران را گرفت و ما دولت آمریکا را دولت ظالم، ستمکار و متجاوزی می دانیم که دائما دنبال جنگ و خونریزی و غارت کشورها است.

وی تصریح کرد: در حادثه سیل پا به پای کار آمدن همه اعم از مسئولین و اقشار مختلف جلوی خسارت های سیل و پیشروی آن گرفته شد چون دولت خود به تنهایی نمی توانست این حجم خسارت را کاهش دهد.

امام جمعه موقت میبد در ادامه از مسئولین خواست مسیر رودخانه ها را با کمک مردم احیا کنند تا مردم از خسارت جانی و مالی در امان باشند.

وی همچنین با تبریک یازدهم اردیبهشت روز کارگر اظهار داشت: در دین اسلام کارگر جایگاه ویژه ای دارد پیامبر اسلام دست کارگری را بوسید و به فرموده امام راحل حیات یک ملت مرهون کار و کارگر است، همینطور کار جهادی رونق تولید را به دنبال دارد.

کارگر روز معلم مقارن با سالگرد شهادت آیت الله مطهری را نیز تبریک گفت و اظهار امیدواری کرد که آموزش و پرورش، دانشگاه ها و دیگر مراکز علمی فرزندانی بصیر ، آگاه، متخصص و معتقد به ارزش های اسلامی تربیت کنند.

وی همچنین به دهه غباررویی و تکریم مساجد و آماده کردن مساجد برای ماه مبارک رمضان اشاره کرد و یادآور شد: باید در کنار غباررویی مساجد به غبارویی برنامه های فرهنگی در مساجد نیز پرداخت و برنامه هایی شفاف، بصیرت بخش و اصیل اسلامی برنامه ریزی و پیاده کرد.

در محل برگزاری نماز جمعه با توجه به ابلاغ فرمانداری شهرستان، میز خدمت مسئولین برپا شد و در اولین هفته با توجه به روز شوراها مسئولین شهرداری و شورای شهر میبد بعد از نماز جمعه به مدت نیم ساعت پاسخگوی مشکلات و مسائل مردمی در حوزه کاری خود شدند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر