سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

امام جمعه میبد:

ایام نوروز به حجاب اسلامی بیشتر توجه شود

امام جمعه میبد تاکید کرد: ایام نوروز در زمینه حجاب اسلامی هم افزایی و اهتمام بیشتری لازم است تا ضمن توسعه دادن به گردشگری با روش های درست و مناسب به مسائل فرهنگی و اعتلای فرهنگ نیز توجه شود.

آیت‌الله علیرضا اعرافی2

حجت الاسلام والمسلمین علیرضا اعرافی امام جمعه میبد روز شنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی شهرستان میبد افزود: ادارات وظیفه دارند همکاری و هم افزایی هماهنگ تری در اجرای طرح های ستاد امر به معروف و نهی از منکر داشته باشند و باید در تقویت این همکاری ها و هم افزایی های بین دستگاهی تلاش هر چه بیشتر شود.

وی یادآور شد: در ایام نوروز نیز در این زمینه هم افزایی و اهتمام بیشتری لازم است تا ضمن توسعه دادن به گردشگری با روش های درست و مناسب به مسائل فرهنگی و اعتلای فرهنگ و حجاب اسلامی نیز توجه شود و در این خصوص اطلاع رسانی و همچنین انتخاب طرح ها و راه های جدید ، جذاب و اثرگذار توسط ستاد در پیشبرد امور لازم است .

اعرافی در ادامه ارائه طرح های مکتوب زمان بندی شده با تعیین وظایف را در روند انجام اقدامات ضروری شمرد و افزود: باید الگو و طرحی در جهت سوق دادن صنایع به سمت دانشگاه ها برای علمی شدن کار آنها ، گره زدن هر چه بیشتر صنعت و دانشگاه و تقویت رابطه آنها تهیه کرد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین به قرار دادن زیلو در سبد هدایای مهمانان خارجی با هدف معرفی صنعت زیلو در سطح جهانی اشاره کرد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر