English

دبیر علمی اولین همایش بین‌المللی مدرسه ایرانی:

رشد کیفی مدارس مهمترین هدف اولین همایش بین المللی مدرسه ایرانی معماری ایرانی است

دبیر علمی اولین همایش بین‌المللی مدرسه ایرانی گفت: حضور اساتید برجسته معماری دانشگاه های ایران یکی از مهمترین ویژگی های این همایش در استان یزد است و رشد کیفی مدارس مهمترین هدف برگزاری هشتمین همایش ملی مدرسه ایرانی معماری ایرانی و اولین همایش بین المللی مدرسه ایرانی معماری ایرانی است.

رشد کیفی مدارس مهمترین هدف اولین همایش بین المللی مدرسه ایرانی معماری ایرانی است

به گزارش خبرگزاری موج یزد، نریمان فرحزا  دبیر علمی هشتمین همایش ملی مدرسه ایرانی معماری ایرانی و اولین همایش بین المللی مدرسه ایرانی معماری ایرانی، گفت: با اشاره به نقش این چنین همایش‌های بین المللی در توسعه فضاهای آموزشی کشور، اظهار کرد: چهار شورای سیاستگذاری با حضور نمایندگان ادارات مربوطه به منظور هماهنگی لازم برای ارائه محتوای قوی در این همایش راه‌اندازی شده است.

وی حضور اساتید برجسته معماری دانشگاه های ایران را یکی از مهمترین ویژگی های این همایش در استان یزد دانست و افزود: رشد کیفی مدارس مهمترین هدف برگزاری این همایش بین المللی است.

وی اظهار داشت: جمعاً در این همایش 625 نفر ثبت‌نام و 519 اثر در سه بخش طراحی، عکاسی و مقاله ارسال شده است.

دبیر علمی هشتمین همایش ملی و اولین همایش بین المللی مدرسه ایرانی معماری ایرانی، گفت: در این همایش جمعا 625 نفر ثبت نام و 519 اثر ارسال شده است.

فرحزا در ادامه با بیان این که در بخش عکاسی 109 نفر، در بخش طراحی 302 نفر و در بخش مقاله 214 نفر ثبت نام کردند، تصریح کرد: در زمان تعیین شده برای ارسال آثار 80 اثر در حوزه عکاسی، 243 اثر در حوزه طراحی و 196 اثر در حوزه مقاله به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است.

این عضو هیئت علمی دانشگاه یزد با اشاره به این که از تعداد کل مقالات ارسال شده به این دوره  همایش تعداد 163 چکیده مقاله  تأیید و 32 مورد مردود شدند، تصریح کرد: 127 مقاله کامل از طرف شرکت کنندگان ارسال و داوری شدند که پس از داوری 22 مقاله به صورت پوستر، 106 چکیده مقاله فارسی و 7 چکیده مقاله به صورت لاتین در کتاب این دوره همایش چاپ می‌شوند

دبیر علمی این همایش با بیان این که سه پنل تخصصی معماری سبز، معماری داخلی مدارس و طراحی فضای آموزشی برای این دوره همایش تعیین شده است، خاطرنشان کرد: الگوهای توسعه پایدار در آمایش سرزمینی و اقتضائات محیط های آموزشی و تربیتی و جمعیتی در مکان یابی مدارس و مراکز، تکنولوژی ساخت و صنعتی سازی، مدرسه سبز و ملاحظات ارگونومیک در فضاهای آموزشی از جمله محورهای ارائه مقالات در این همایش بین المللی است.

فرحزا در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این که 51 داور از دانشگاه های مختلف کشور آثار ارسالی به این همایش را داوری کردند، گفت: 243 اثر در بخش طراحی داوری شده که از این تعداد 18 اثر به عنوان اثر برتر معرفی و تجلیل می‌شوند.

وی در پایان با بیان این که 80 اثر در بخش عکاسی داوری شدند، خاطرنشان کرد: از این تعداد سه اثر به عنوان اثر برتر معرفی و تجلیل و چهار اثر به عنوان شایسته تقدیر معرفی می‌شوند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر