سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

رئیس دامپزشکی شهرستان تفت :

سگ‌های ولگرد را یک معضل زیست محیطی در شهرستان تفت

رئیس دامپزشکی شهرستان تفت گفت: وجود سگ‌های ولگرد به یک معضل زیست محیطی در شهرستان تفت تبدیل شده است.

یزد تفت

به گزارش خبرگزاری موج یزد، علی میرزایی وجود سگ‌های ولگرد را یک معضل زیست محیطی عنوان کرد و گفت: مهم‌ترین دلیل افزایش و حضور سگ‌های ولگرد، تامین غذای آن‌ها در شهرها است به طوری که در مجتمع دامداری‌های چم بیش از ۲۰۰ قلاده سگ وجود دارد که خود دامداران با بی‌اطلاعی و تامین غذا باعث افزایش این حیوانات شده اند.

وی بیماری هاری را یکی از مهم‌ترین نگرانی‌های دامپزشکی دانست و افزود: با افزایش جمعیت حیوانات احتمال شیوع هاری هم افزایش پیدا خواهد کرد.

رئیس دامپزشکی شهرستان تفت با اشاره به روش‌های مقابله با بیماری‌های واگیرد دار همچون هاری ادامه داد: هاری فقط مختص سگ نیست بلکه  حیواناتی نظیر گاو، گوسفند و غیره به این بیماری مبتلا خواهند شد که می‌توانند خسارت‌های بسیاری را به شهرستان تحمیل کنند.

وی از برگزاری کلاس‌های آموزشی برای مردم و مخصوصا گاوداران منطقه چم خبر داد و تصریح کرد: در این دوره باید مضرات رفع نامناسب تلفات و زباله‌ها که منابع غذایی برای ورود سگ‌های ولگرد است، آموزش داده شود.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر