سرخط خبرها
  • تعطیلی تهران ۴ روزه شد
  • رشد ۱۱۱ درصدی قیمت لوازم خانگی فقط ناشی از هزینه تولید نیست، بازار رها شده است
  • ۲ رشته المپیادی به لیست بدون کنکور اضافه شدند
  • دادستان تهران: با محتکران و شایعه‌سازان فضای مجازی قاطعانه برخورد می‌کنیم
  • ماموریت پزشکیان به وزارت علوم برای راهبری فرایند استفاده از ظرفیت‌های علمی کشور
  • آینده فوتبال ایران قربانی مدارس غیر مجاز
  • اولویت اقتصاد پس از جنگ، کنترل تورم و افزایش ارزش پول ملی است
  • قیمت بلیت پروازهای اربعین هنوز نهایی نشده است
  • آمادگی مراکز اقامتی کشور برای مراسم تشییع رهبر شهید
  • جمهوری‌خواهان بر سر بودجه جنگ با ایران اختلاف پیدا کردند
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند

اقتصاد دولتی مقاوم نمی شود / برای رسیدن به اقتصاد مقاومتی دولت باید چابک سازی کند

نماینده رشت در مجلس گفت: تا زمانی که بخش اعظمی از اقتصاد دولتی باشد، نمی‌توان انتظار مقاوم شدن اقتصاد داشت.

DvHA76yDgCWj
به گزارش خبرگزاری موج از رشت،  غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی امروز در همایش «تبیین جایگاه بخش خصوصی در اقتصاد مقاومتی» که در تالار حکمت دانشگاه گیلان برگزار شد، با اشاره به طولانی شدن بحث‌های نظری پیرامون اقتصاد مقاومتی، اظهار کرد:‌ اقتصاد مقاومتی مقاوم‌سازی اقتصاد در مقابله با تکانه‌هاست.

وی تحریم را یکی از تکانه‌ها دانست و افزود: ‌ نباید اجازه دهیم که اقتصاد ما تحت‌الشعاع تکانه‌ها قرار بگیرد.

نماینده رشت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بودجه سال ۹۵،۹۵۰ هزار میلیارد تومان است، خاطرنشان کرد: ‌ تعلق گرفتن ۶۰۰ هزار میلیارد تومان از بودجه امسال به شرکت‌های دولتی، نشان‌دهنده حضور کمرنگ بخش خصوصی است.

جعفرزاده اقتصاد ایران را کاملا دولتی دانست و گفت: دنیا اقتصاد خود را مقاوم کرده است. حوزه بهداشت و درمان آمریکا به عنوان یکی از بهترین حوزه‌ها با ۹۷ درصد خصوصی اداره می‌شود.

وی اضافه کرد: ‌تا زمانی که بخش اعظمی از اقتصاد دولتی باشد، نمی‌توان انتظار مقاوم شدن اقتصاد داشت. دولت باید هدایت، حمایت و نظارت کند، اما بودجه شرکت‌های دولتی اجازه فعالیت به شرکت‌های خصوصی را نمی‌دهد لذا خرج بالا می‌رود.

نماینده رشت در مجلس در پایان از دبیرخانه اتاق‌های بازرگانی، اصناف و تعاون به عنوان نماینده بخش خصوصی خواست خلاء های قانونی را به مجلس ارائه دهند و عنوان کرد: آمادگی تصویب قانون در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی را داریم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر