سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

ادامه بارندگی تا دو روز آینده در گیلان

سرپرست اداره پیش بینی و هشدار اداره کل هواشناسی گیلان از ادامه ابرناکی، وزش باد و بارندگی در استان تا دو روز پیش رو خبر داد.

به گزارش خبرگزاری موج از رشت، مازیار غلامی امروز با اعلام این خبر اظهار کرد: نقشه های هواشناسی نشان دهنده استقرار توده هوای ناپایدار و خنک در منطقه است که بر این اساس ابرناکی، گاهی وزش باد، بارندگی و احتمال رعدوبرق مورد انتظار می باشد.

وی آسمان امروز گیلان را نیمه ابری تا ابری، در بعضی نقاط بارندگی و احتمال رعد و برق، دامنه های جنوب شرقی استان کمی ابری تا نیمه ابری، گاهی افزایش ابر و بارندگی پراکنده عنوان و برای فردا(دوشنبه) نیز همین شرایط را پیش بینی کرد. سرپرست اداره پیش بینی و هشدار اداره کل هواشناسی گیلان، بیشینه دما استان در شبانه روز گذشته را با ۳۰ درجه مربوط به منجیل و کمینه دما را با ۱۵ درجه مربوط به جیرنده ذکر کرد. وی بیشینه و کمینه دمای شهر رشت در شبانه روز گذشته را نیز به ترتیب ۲۷ و ۲۳ درجه سلسیوس عنوان کرد. غلامی همچنین بیشترین میزان بارش باران در گیلان طی شبانه روز گذشته را با حدود ۳۰ میلیمتر مربوط به لاهیجان و پس از آن، با ۱۸ میلیمتر مربوط به رشت(ایستگاه هواشناسی کشاورزی) ذکر کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر