سرخط خبرها
  • عراقچی: از زمین فوتبال تا میز مذاکره هدف دفاع از عزت و افتخار مردمان عزیزمان است
  • تیم ملی فوتبال یران بالاتر از عربستان در آسیا قرارگرفت
  • برگزاری آزمون ورودی مدارس نمونه‌ ممنوع شد
  • وزیر خارجه بریتانیا خواستار کناره‌گیری استارمر از قدرت شد
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد

۲۴ کاندیدای دیگر در گیلان تأیید صلاحیت شدند +اسامی

به گفته سخنگوی ستاد انتخابات گیلان با ابلاغ جدید شورای نگهبان ۲۴ نفر دیگر در حوزه‌های انتخابیه گیلان برای انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی احراز صلاحیت شدند.

مجلس شورای اسلامی
به گزارش خبرگزاری موج از گیلان

، دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ۶۸۶ نفر در مراکز فرمانداری‌های سراسر استان و وزارت کشور نام‌نویسی کردند که در لیست اولیه و با اعلام هیئت نظارت بر انتخابات گیلان از این تعداد ۳۵۸ نفر تایبد، ۲۸ نفر عدم احراز، ۱۲۸ نفر عدم تایید و ۳۳ نفر به دلیل عدم ثبت‌نام از حضور در ادامه روند دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی جا ماندند.

پس از اعتراض کاندیداهای رد صلاحیت شده، در هفته گذشته و با اعلام شورای نگهبان ۶۵ نفر دیگر در گیلان تایید صلاحیت شدند تا تعداد کاندیداهای تایید شده در این استان به ۴۱۹ کاندیدا برسد حال اکنون و به گفته جواد شفیعی ثابت سخنگوی ستاد انتخابات گیلان ۲۴ داوطلب در حوزه‌های انتخابیه آستانه‌اشرفیه، آستارا, رشت و خمام، رودسر و املش، صومعه‌سرا، تالش و رضوانشهر و ماسال، فومن و شفت، لاهیجان و سیاهکل و لنگرود، مورد تایید شورای نگهبان قرار گرفتند تا تعداد کاندیداهای تایید شده به ۴۴۳ نفر برسد.

ستاد انتخابات گیلان

به گفته دبیر ستاد انتخابات استان گیلان، برابر جدول زمانبندی شورای محترم نگهبان تا ۲۰ بهمن اسامی تأییدصلاحیت یا عدم تأیید را می‌تواند مجدداً اعلام کنند و بررسی‌ها نشان می‌دهد در تمامی حوزه های انتخابیه گیلان شاهد حضور سلایق سیاسی مختلف و تحقق راهبرد رقابت در انتخابات مجلس شورای اسلامی هستیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر