سرخط خبرها
  • سردار رضایی: برخورد با قاچاقچیان و دارندگان سلاح غیرمجاز جدی‌تر می‌شود
  • تصادف مرگبار BMW در اتوبان همت/ ۲ دختر و یک پسر جوان جان باختند
  • دنیامالی: موظف بودیم سازه ورزشگاه آزادی را دوباره باز طراحی کنیم
  • جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد
  • تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای جایگزینی خودروهای فرسوده
  • پیشرفت ۵۱ درصدی پروژه‌های انبوه‌سازی نهضت ملی مسکن/ ۹۲۰ هزار واحد در حال اجرا
  • توصیه معاون وزیر کار به دریافت کنندگان پیامک‌ کالابرگ؛ فعلا به پیشخوان نروید
  • بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها
  • استخراج غیرمجاز، برق ۳ واحد صنعتی تهران را قطع کرد
  • توصیه نیلی به پزشکیان؛ کمی آرام‌تر گران کن
  • گودرزی: پیامک حذف کالابرگ خطای سامانه بود
  • انهدام باند جعل گذرنامه و کلاهبرداری در تهران
  • پیش‌بینی وزش باد برای تهران طی ۵ روز آینده
  • تمدید مهلت ثبت‌نام مسابقات ملی مهارت تا ۳۱ شهریور
  • نایب قهرمانی دختران وزنه‌بردار ایرانی در آسیا برای نخستین بار در تاریخ/ پسران نیز در جایگاه دوم ایستادند
  • اولین اولویت سازمان تامین اجتماعی باید واگذاری شرکت‌های دولتی باشد
  • انهدام ۲ هسته عملیاتی گروهک تروریستی - تکفیری در جنوب‌شرق کشور
  • تمدید مهلت معرفی مشمولان غیرغایب پذیرفته شده در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی

استاندار گیلان:

نبوغ فکری دانشجویان گره‌گشای مسائل متعدد جامعه است

استاندار گیلان مشارکت دانشجویان در مسائل متعدد جامعه را حائز اهمیت خواند و تاکید کرد: نبوغ فکری دانشجویان گره‌گشای مسائل متعدد جامعه اعم از اجتماعی،سیاسی و اقتصادی است و باید از آن بهره مند شد.

استاندار گیلان
به گزارش خبرگزاری موج از گیلان

، اسدالله عباسی، استاندار گیلان، امروز در مراسم روز دانشجو که در دانشکده علوم پزشکی گیلان برگزار شد ، با تبریک این روز به دانشجویان و آینده سازان ایران اسلامی ، اظهار کرد: دانشجویان علاوه بر تحقیق و پژوهش باید به مساله روزآمدی و تحول در جهان توجه و تمرکز داشته باشند و در مسائل متعدد اجتماعی، سیاسی،علمی و امنیتی جامعه تامل کنند.

وی با بیان اینکه دانشجویان بدنبال یافتن راههای جدید و نو هستند، اظهار کرد: مدیران دانشگاه‌هایی موفق هستند که بتوانند فضایی فراهم کنند که دانشجویان نبوغ و نگرش‌های خود را عملی کنند زیرا مسائل فناوری روز و دانش بنیان امروز برگرفته از همین استعدادها است.

استاندار گیلان با اشاره به این موضوع که در شرایط ناجوانمردانه اقتصادی هستیم ،تصریح کرد: دولت سیزدهم به گفته مقام معظم رهبری دولت کار و فعالیت است و بر همین اساس رئیس جمهور و مدیران دولتی شبانه روز بدنبال فعالیت هستند که بتوانند کارهای عقب مانده را تمام کنند.

عباسی ضمن قدردانی از فداکاری و جانفشانی کادر درمان گفت: نفس انتخاب رشته‌های متعدد پزشکی از سوی دانشجویان فداکاری است ؛ درگیلان با انواع بیماری‌های تهدیدزا چون دیابت، فشارخون و پیری جمعیت مواجهیم بنابراین باید راه‌های درست را انتخاب کنیم و یکی از کانون‌های محوری که می‌تواند نقش آفرین باشد دانش آموختگان پزشکی هستند.

وی با تاکید بر اینکه سهم پژوهش باید افزایش یابد، افزود: به استعدادهای درخشان، توانمندی دانشجویان، استفاده از فناوری روز و دانش بنیان نیاز داریم و در تلاشیم شرایط بهره مندی از بیمارستان‌ها و تکنولوژی جدید را فراهم کنیم و سرانه تخت بیمارستان‌ها را افزایش دهیم و بتوانیم در این بخش گام‌هایی اساسی برداریم.

عباسی ضمن قدردانی از اقدامات دانشگاه علوم پزشکی گیلان در خصوص خوابگاه‌های دانشجویی، بر تقویت این اقدامات تاکید کرد و ادامه داد: باید محیط را برای تربیت آنانی فراهم کنیم که آینده ساز کشور هستند و تلاش خواهیم کرد عدالت اجتماعی را در بحث پزشکی رعایت کنیم .

استاندار گیلان از پزشکان جوان خواست بخشی از فعالیت و تخصصشان را صرف مراکز محروم کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر