سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران
  • تا رفع اختلالات بانکی با پول نقد به پمپ بنزین مراجعه کنید
  • نصب یکی از بزرگ‌ترین سکوهای نفتی در خلیج فارس

رییس حوزه هنری گیلان خبر داد؛

رونمایی از نخستین درسنامه پیشرفت ایران در رشت

رییس حوزه هنری انقلاب اسلامی گیلان با اشاره به رونمایی از نخستین کتاب درسنامه پیشرفت ایران در رشت گفت: فضای گفت‌وگوی دو طرفه از سوی مدیران ملی در سفر به استان‌ها فراهم شود.

درسنامه پیشرفت ایران

، سید رسول منفرد، رئیس حوزه هنری گیلان، ظهر دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه و خبرنگاران، اظهار کرد: جامعه ایرانی، محمل وقوع حل مساله‌ها و حصول موفقیت‌ها و پیشرفت‌های متعددی است که این دستاوردها بیشتر از کلی‌گویی، به روایت عینی و جزئی نیاز دارند.

وی از رونمایی نخستین کتاب درسنامه پیشرفت ایران در رشت خبر داد و افزود: این کتاب در روز پنج شنبه ۱۶ آذرماه در نشست هم‌اندیشی جمعی از معلمان و مربیان گیلانی در رشت معرفی می‌شود.

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی گیلان با اشاره به جزئیات بیشتر درسنامه پیشرفت ایران بیان کرد: رونمایی از این درسنامه، آغاز راهی طولانی برای رساندن محتوای این محصول به نوجوانان و دانش‌آموزان است.

منفرد ادامه داد: نخستین کتاب درسنامه پیشرفت در ایران ماحصل تلاش دو ساله محققان گروه دفتر هنر و ادبیات پیشرفت حوزه هنری استان گیلان است.

درسنامه پیشرفت ایران

وی با اشاره به جزئیات بیشتر درسنامه پیشرفت با عنوان یارَش افزود: این کتاب به عنوان نمونه آزمایشی و الگو محور ویژه راهنمای معلمان و مربیان و والدین نگاشته شده و چکیده‌ای از روایت ۲۱ کنشگر پیشرفت در استان است.

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی گیلان با انتقاد از گفت و گوی یک طرفه مسؤولان کشوری مهمان گیلان بیان کرد: اکثر مسؤولان کشوری که به گیلان سفر می‌کنند با گفت و گوی یک طرفه و سخنرانی تک بُعدی استان را ترک می‌کنند.

منفرد با بیان اینکه باید فضای گفتمان دو طرفه بین مسؤولان کشوری و دغدغه مندان گیلانی ایجاد شود، گفت: فضای گفتمان دو طرفه و چند نفره از سوی مسؤولان کشور در سفر به استان‌ها فراهم شود.

وی با تاکید بر لزوم مساله محوری در گیلان افزود: مساله محوری رویکرد و راهبرد حوزه هنری گیلان است که با جدیت دنبال می‌شود.

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی گیلان با بیان اینکه دنبال مردمی سازی حوزه فرهنگ هستیم، گفت: مساله محوری گریز از کارهای نمایشی و انجام فعالیت‌های میدانی و مؤثر است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر