سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

سقوط در چاهک آسانسور مرگ بانوی ۶۰ ساله را رقم زد

OGOXpQMxXtgx

معاونت عملیات سازمان آتش نشانی رشت امروز در گفت و گو با خبرنگار موج در رشت، با اعلام این خبر تصریح کرد: در پی تماس شهروندان با سامانه ۱۲۵ آتش نشانی در ساعت ۲۳:۳۸ دقیقه شب گذشته ۲۳ تیر ۹۵ مبنی بر سقوط شخصی به داخل چاهک آسانسور، بی درنگ مرکز ستاد فرماندهی دو دستگاه خودرو به همراه ۵ تن آتش نشان از ایستگاه ۵ آتش نشانی را به محل حادثه واقع در بلوار شهید بهشتی اعزام کرد.

شهرام مومنی با بیان اینکه به محض رسیدن به محل حادثه، استعلام از حاضران انجام شد، ابراز داشت: متاسفانه در محل حادثه مشاهده شد بانوی حدودا ۶۰ ساله در حین بهره برداری از آسانسور از طبقه چهارم برای خروج از آپارتمان به ناگاه به داخل چاهک آسانسور سقوط نموده است.

مومنی با بیان اینکه شخص به دلیل شدت آسیب وارده در همان چاهک فوت نموده بود افزود: به دلیل مستقر بودن کابین آسانسور در طبقه دوم بی درنگ آتش نشانان تمهیدات ایمنی را به جهت پیشگیری از سقوط کابین صورت دادند.

گفتنی است؛ آتش نشانان پس از بازدید قاضی کشیک از محل حادثه نسبت به خارج کردن متوفی از داخل چاهک آسانسور اقدام نمودند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر