سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

مدیر کل صمت گیلان خبر داد؛

سرمایه گذاری ۳۰۰ میلیاردی برای تولید کولر گازی و رادیاتور در گیلان/کیفیت محصولات سرمایشی و گرمایشی داخلی تحسین برانگیز است

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان گیلان گفت: در زمینه تولید انواع کولر گازی و رادیاتور به ارزش۳۰۰ میلیارد تومان در رشت سرمایه گذاری شده است.

 ایران رادیاتور

به گزارش خبرگزاری موج گیلان؛ تیمور پورحیدری، مدیرکل صمت گیلان ، ضمن بازدید از خطوط تولید جدید شرکت ایران رادیاتور اظهار داشت: کیفیت محصولات سرمایشی و گرمایشی گیلانی تحسین برانگیز است و قابل رقابت با محصولات خارجی می‌باشد.

وی با گلایه از اینکه برخی تبلیغات منفی علیه محصولات داخلی وجود دارد، افزود: خوشبختانه محصولات صاحب نام گیلانی امتحان خود را پس داده است و انتظار می‌رود از محصولات چنین شرکت‌های با سابقه و معتبر از سوی مردم حمایت شود.

مدیر کل صمت گیلان اضافه نمود: وجود کالاهای قاچاق ضربه جدی به محصولات و تولیدات داخل وارد می‌کنند هرچند سامانه جامع تجارت جهت رهگیری این کالاها می باشد و تا حد زیادی موفق بوده و با این همه این اوصاف به عنوان مثال محصول کولر گازی این شرکت از لحاظ قیمت و کیفیت با محصولات قاچاق خارجی رقابت دارد باز هم از وجود کالای غیرمجاز و قاچاق آسیب می بیند.

تیمور پورحیدری طی بازدید از خط تولید کولر گازی افزود: محصول جدید این شرکت یعنی کولر گازی ایستاده در ظرفیت‌های ۳۶،  ۴۸ و ۶۰ هزار در آینده نزدیک روانه بازار خواهد شد و هم اکنون انواع مشعل های صنعتی را نیز در حال تولید دارد.

مدیر کل صمت گیلان با گلایه برخورد برخی نهادها در مواجهه با چنین شرکت‌های بزرگی تصریح کرد: فعالیت و پویایی شرکت‌های بزرگی همچون ایران رادیاتور؛ ضامن فعالیت سایر شرکت‌ها می‌تواند باشد به عنوان مثال یک شرکت با ۷۰ نفر اشتغال یکی از قطعات پکیج دیواری را تولید می‌نماید و شرکت دیگر ۴۰ درصد ظرفیت تولید خود را به تولید برخی محصولات پلاستیکی این شرکت اختصاص داده است و همچنین ۵ شرکت کارتن سازی و یک شرکت پالت سازی محصولات خود را به ایران رادیاتور جهت بسته‌بندی محصولات آن ارسال می‌کنند.

دکتر پورحیدری خاطرنشان کرد: عملیات اجرایی طرح توسعه شرکت ایران رادیاتور با سرمایه‌گذاری ۳۰۰ میلیارد تومان از سال گذشته آغاز گردیده است و در چند ماه آینده شاهد راه اندازی طرح توسعه این طرح جدید با اشتغال ۱۰۰ نفری خواهیم بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر