سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان منصوب شد

با حکم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، امیرحسین طاهری به عنوان مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان منصوب شد.

ارشاد اسلامی گیلان

به گزارش خبرگزاری موج گیلان و به نقل روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان، با حکم دکتر محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، امیرحسین طاهری به عنوان مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان منصوب شد .

طاهری پیش از این ریاست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان های شمیرانات و پیشوا در استان تهران، عضو کارگروه توسعه دولت الکترونیک اداره کل تهران، دبیر بخش شعر و پویش های مجازی عهدواره ملی چله مهدویت و فعالیت در عرصه های رسانه ای را بر عهده داشته است.

وی همچنین مدیر نمونه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران در حوزه های تئاتر، کانون های فرهنگی و هنری مساجد، امور اداری، انجمن کتابخانه ها و نیز مدیر نمونه شهرستان شمیرانات به دلیل اشتغال زایی در سال ۱۴۰۲ بوده است .

بر همین اساس مراسم تکریم عبدالرضا علی پناه سرپرست اداره کل و معارفه طاهری به عنوان مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان روز یکشنبه ۲۳ مهر ماه ۱۴۰۲ در تالار مرکزی رشت برگزار می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر