سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

ارائه خدمات دندانپزشکی به بیش از هزار مددجوی کمیته امداد گیلان

مدیرکل کمیته امداد امام گیلان از ارائه خدمات دندانپزشکی و پزشکی به هزار و ۱۰۰ مددجوی کمیته امداد استان با مشارکت گروه جهادی «الکفیل» خبر داد.

کمیته امداد گیلان

به گزارش خبرگزاری موج گیلان، عباس اهرابی، مدیر کل کمیته امداد گیلان، گفت: با راه اندازی درمانگاه سیار «شهید عشوری» در مصلای امام خمینی رشت، با همکاری گروه جهادی «الکفیل» و قرارگاه جهادی «مرحوم والی»، به بیش از هزار و ۱۰۰ بیمار اقشار نیازمند ۵ دهک اول جامعه و مددجویان کمیته امداد، خدمات دندانپزشکی و پزشکی ارائه شد.
وی با اشاره به ارائه این خدمات از ۱۱ مهر تا امروز، افزود: در این اردوی جهادی بیش از ۱۴۰ پزشک و دندانپزشک با ۱۰۰ واحد درمانی دندان پزشکی، خدمات درمانی دندانپزشکی مانند جراحی، عصب‌کشی، ترمیم، کشیدن و جرم گیری دندان به بیماران نیازمند و مددجوی استان ارائه کردند.
مدیرکل کمیته امداد امام گیلان با بیان اینکه ویزیت رایگان پزشکان عمومی و تحویل رایگان دارو هم را از دیگر خدمات ارائه شده به بیماران در این مدت است، افزود: علاوه بر هدیه دادن به کودکان، مشاوره خانواده، ازدواج، ترک اعتیاد و مشاوره شغلی هم به مراجعه کنندگان ارائه شد.
عباس اهرابی افزود: این طرح با همکاری دفتر نماینده ولی فقیه در گیلان، مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی استانداری، سپاه قدس گیلان، دانشگاه علوم پزشکی، هلال احمر استان، فرمانداری شهرستان رشت و شهرداری رشت برگزار شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر