English

استاندار گیلان:

شهیدان «انصاری» و «نورانی» دانش‌آموخته مکتب ولایت بودند

کنگره شهدای کارمند استان گیلان با محوریت شهیدان انصاری و نورانی و بزرگداشت ۲۵۷ شهید کارمند استان، امروز در تالار مرکزی رشت برگزار شد.

شهیدان «انصاری» و «نورانی» دانش‌آموخته مکتب ولایت بودند

به گزارش خبرگزاری موج گیلان، اسدالله عباسی، استاندار گیلان پیش از ظهر امروز در کنگره شهدای کارمند استان گیلان که با محوریت شهیدان انصاری و نورانی و بزرگداشت ۲۵۷ شهید کارمند استان، امروز در تالار مرکزی رشت برگزار شد،  ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای کارمند گیلان اظهار داشت: شهید انصاری در خراسان به مردم خدمت می‌کرد اما احساس تکلیف کرد و به استان خود بازگشت و در راه خدمت به مردم، بیانات امیرالمومنین علی(ع) در نهج‌البلاغه و نامه آن حضرت به مالک اشتر را الگو قرار داد.

وی روحیه انقلابی، جهادی و مردمی شهید انصاری را مورد اشاره قرار داد و با بیان اینکه ایشان ولایتمداری را در عمل به اثبات رساند گفت: ما امروز امانت‌دار راه این شهدا هستیم؛ شهدایی که در مکتب حضرت علی(ع) و ولایت درس‌ها آموختند و در راه خدمت به مردم از هیچ تلاشی دریغ نکردند.

نماینده عالی دولت در استان گیلان با بیان اینکه منافقان کوردل کسانی که صادقانه به مردم خدمت می‌کردند را هدف قرار دادند افزود: در آن برهه از زمان که بسیاری از روستاهای ما از امکانات آب، برق و... محروم بودند، شهید انصاری برای رفع مشکلات مردم تلاش می‌کرد.

وی با اشاره به جنگ ترکیبی و شناختی دشمنان علیه مردم خاطرنشان کرد: جنایات منافقان در طول تاریخ بر کسی پوشیده نیست و آن‌ها که جنگ ترکیبی و شناختی را علیه مردم‌مان آغاز کردند، در باتلاقی که خود ایجاد کرده‌اند غرق خواهند شد.

کنگره ۲۵۷ شهید کارمند استان گیلان

زمان‌شناسی و امام‌شناسی را از ویژگی‌های بارز و شاخص شهیدان انصاری و نورانی

آیت‌الله رسول فلاحتی نیز در کنگره شهدای کارمند استان گیلان و بزرگداشت شهید‌ «علی انصاری» تنها استاندار شهید کشور و شهید‌ «علیرضا نورانی» معاون عمرانی وی اظهار داشت: یکی از راز و رمزهای بحران‌های تلخ تاریخ شیعه، عدم زمان‌شناسی و عدم شناخت حقیقی نسبت به امام جامعه توسط برخی پیروان اهل‌بیت(ع) بود.

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان زمان‌شناسی و امام‌شناسی را مکمل یکدیگر دانست و بیان کرد: اهل‌بیت عصمت و طهارت همواره با افرادی که این 2 خصوصیت مذکور را نداشتند مواجه بودند؛ پیروانی که نمی‌دانستند کجا باید قیام کرد و چه زمانی باید سکوت کرد.

آیت‌الله فلاحتی با بیان اینکه حضرت سلمان از یاوران دین، اسلام و اهل‌بیت بود و به دلیل زمان‌شناسی و امام‌شناسی به مقام «منّا اهل‌بیت» نائل آمد افزود: انسانی که امامش را نشناسد، ذلالت و گمراهی پیش روی اوست.

امام جمعه رشت زمان‌شناسی و امام‌شناسی را از ویژگی‌های بارز و شاخص شهیدان انصاری و نورانی دانست و اظهار کرد: شهید انصاری می‌توانست در آمریکا زندگی کند اما وقتی فهمید که کشورش نیازمند مجاهدت و تلاش اوست، به وطن بازگشت و امامِ جامعه را شناخت و برای یاری او به‌پاخاست.

کنگره ۲۵۷ شهید کارمند استان گیلان

قلب شهید انصاری برای مردم‌ و کشورش می‌تپید

همسر شهید «علی انصاری» نیز در این مراسم با بیان اینکه هرچه داریم از غدیرخم داریم اظهار داشت: شهید انصاری به حضرت امیرالمومنین علی(ع) و ائمه اطهار(ع) بسیار ارادت و علاقه داشت و اولین هدیه‌ای که برای من خریدند نیز مزین به نام حضرت علی(ع) بود.

حمیده دانش‌کاظمی با اشاره به قدرت ایمان و تاثیرگذاری بیانِ شهید انصاری تصریح کرد: سخنرانی شهید انصاری در جلسه‌ای که توسط مسلمانان در دانشگاه آمریکا برگزار شده بود به حدی تاثیرگذار بود که مورد استقبال بسیار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه قلب شهید انصاری برای مردم می‌تپید خاطرنشان کرد: من جدا شدن از دنیا را در ایشان دیدم؛ او 7 بار مورد سوء قصد قرار گرفت و یک بار حدود 80 تیر به اطراف اتاق ایشان در استانداری اصابت کرد اما همچنان در راهش ثابت‌قدم بود و عشق به وطن عشق داشت.

کنگره ۲۵۷ شهید کارمند استان گیلان

کنگره ۲۵۷ شهید کارمند استان گیلان

کنگره ۲۵۷ شهید کارمند استان گیلان

به گزارش موج، در پایان این مراسم کتاب سربداران دیار میرزا زندگی‌نامه 257 شهید کارمند استان گیلان، نوشته محمدرضا بینش برهمند رونمایی شد.

همچنین در حاشیه برگزاری این کنگره،  سایر کتاب های زندگینامه شهدای استان گیلان از تالیفات محمدرضا بینش برهمند نیز در معرض بازدید مدعوین قرار گرفت.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه