سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

عضو حقیقی ستاد راهبری اجرای سند تحول قضایی سازمان زندان ها:

ایجاد اشتغال برای زندانیان ضرورت دارد

عضو حقیقی ستاد راهبری اجرای سند تحول قضایی سازمان زندان ها در جمع خیرین و کارآفرینان در استان گیلان ، هیچ کار اصلاحی بزرگتر از ایجاد اشتغال برای زندانیان وجود ندارد.

سند تحول قضایی سازمان زندان ها

به گزارش خبرگزاری موج گیلان، جمشیدی عضو حقیقی ستاد راهبری اجرای سند تحول قضایی سازمان زندان ها اشتغال را مهمترین عامل ثبات و پیشرفت در جنبه های مختلف اجتماعی دانستند.

وی، با اشاره به یکی از دعاهای ماه مبارک رمضان مبنی بر این که، خدایا کاری کن تا گناهان دیگران را بپوشانیم  تلاقی آن با  حضور خیرین و کارآفرینان را در این گردهمایی مبارک دانستند.

عضو حقیقی ستاد راهبری اجرای سند تحول قضایی سازمان زندان های کشور، در ادامه ضمن تقدیر و تشکر از حضور خیرین و کارآفرینان در این نشست، هیچ کار اصلاحی را بزرگتر از ایجاد اشتغال برای زندانیان و خانواده های مظلوم و پرآسیبشان ارجح تر و مهمتر نداستند .

وی با اشاره به سال ها کار و پژوهش در قوه قضاییه، اشتغال و حرفه آموزی را از مهمترین عوامل سالم سازی در جامعه برشمردند.

چرا که ایجاد اشتغال را مصادف با کسب درآمد ، درآمد را هویت و هویت را شخصیت و شخصیت را یعنی عدم بازگشت به زندان تشریح نمودند.

جمشیدی در پایان، از حضور همه خیرین و کارآفرینان برتر و تلاشهای همه همکاران در برپایی این همایش ارزشمند تقدیر و تشکر نمودند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر