سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

عضو کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر رشت تاکید کرد؛

پرهیز از هزینه های هنگفت در برگزاری مراسم روز رشت/بهره مندی از هنرمندان بومی در برنامه های روز رشت

عضو کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر رشت به پرهیز از هزینه های هنگفت در برگزاری مراسم روز رشت تاکید کرد و گفت: هزینه های مربوط به برگزاری برنامه های روز رشت باید به خوبی مدیریت شده و از اسراف جلوگیری شود.

فاطمه شیرزاد

به گزارش خبرگزاری موج از گیلان، فاطمه شیرزاد اظهار کرد: این حق طبیعی هنرمندان بومی است تا در روز بزرگداشت شهرشان مشارکت داشته باشند.

وی به پرهیز از هزینه های هنگفت در برگزاری مراسم روز رشت تاکید کرد و گفت: هزینه های مربوط به برگزاری برنامه های روز رشت باید به خوبی مدیریت شده و از اسراف جلوگیری شود.

شیرزاد با اشاره به تقارن برنامه های روز رشت و جشن چهل سالگی انقلاب افزود: حماسه هشت دی نشانه بصیرت و ولایتمداری مردم رشت بوده و باید در برنامه های روز رشت به طور ویژه به این موضوع توجه شده و رونمایی از پوستر هشت دی و برپایی نمایشگاه عکسی با این موضوع می تواند اقدامی در خور باشد.

وی به تلاش شبکه های معاند نظام به منظور ایجاد نفاق و دشمنی در داخل کشور همزمان با فرا رسیدن جشن چهلمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران گفت: پیشنهاد می کنم در این روز دیداری با خانواده های شهدا و جانبازان هم دوره با پیروزی انقلاب برگزار شده و از نخبگان و چهره های فرهیخته فرهنگی، هنری، ورزشی رشت نیز تجلیل شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر