رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شفت گفت:

٤٧٠ حلقه لوح فشرده مکشوفه در شفت بازبینی شد

رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شفت گفت: ٤٧٠ حلقه لوح فشرده مکشوفه طی شش ماه نخست سال ٩٧ در این شهرستان بازبینی شد.

گیلان-بازبینی لوح فشرده

به گزارش خبرگزاری موج از گیلان، مهنا بابایی مقدم  گفت: براساس دستورالعمل ابلاغی ودرراستای جلوگیری از ترویج فرهنگ بیگانه وحمایت وصیانت از محصولات فرهنگی وسمعی بصری ٤٧٠حلقه لوح فشرده مکشوفه صوتی وتصویری کپی، مبتذل، مستهلک و مجاز طی شش ماهه نخست سال ٩٧ در شفت ارزیابی و پس ازمراحل قانونی به مراجع ذیربط تحویل شد.

وی ادامه داد: اقلام کشف شده شامل ٨٥ حلقه لوح فشرده مبتذل، ٩حلقه مستهجن، ١١٤ غیرمجاز، ١٨١مجاز و ٨١ حلقه مستهلک است.

این مسئول هدف از اجرای این طرح را نشر ارزش های اسلامی، حمایت و صیانت از پدید آورندگان محصولات فرهنگی، جلوگیری از ترویج فیلم ها و موسیقی های غیراخلاقی در جامعه عنوان کرد.

رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم به لطف الهی و بادرایت فرماندهی انتظامی شهرستان بتوانیم با افزایش بازرسی ها و نظارت بر مراکز فرهنگی، هنری و سمعی بصری زمینه فعالیت و توزیع محصولات غیر مجاز را کاهش داده و شاهد فضای مناسبی درحوزه فرهنگی شهرستان باشیم.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر