سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

عضو کمیسیون فرهنگی شورای رشت تاکید کرد؛

راه اندازی بازارچه های صنایع دستی و آثار هنری در رشت/تبیین شیوه نامه بخشودگی عوارض موسسات فرهنگی رشت

با تاکید بر راه اندازی بازارچه های صنایع دستی و آثار هنری در رشت بیان کرد: تا کنون در باره راه اندازی این بازارچه ها بحث های فراوانی انجام شده و پس از این باید مباحث عملیاتی شوند و این مهم از جمله مطالبات هنرمندان است.

شیرزاد

به گزارش خبرگزاری موج از گیلان، فاطمه شیرزاد با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یاد و خاطره رزمندگان هشت سال جنگ تحمیلی اظهار کرد: ملت شجاع ایران اسلامی هیچ گاه در دفاع از آرمان های اسلام و انقلاب درنگ نخواهند کرد.

وی به لایحه ارسالی شهرداری به کمیسیون فرهنگی شورا پیرامون کمک به برخی از موسسات فرهنگی و بخشودگی عوارض آنان اشاره کرد و گفت: در طی سال از محل ماده ۱۶ و ۱۷ تحت اختیار شورا به شهروندان و این موسسات کمک های مالی به واسطه رفع بخشی از مشکلات متعدد اقتصادی انجام می شود.

نقش شوراها در راه اندازی و حمایت از موسسات فرهنگی باید پررنگ تر باشد

شیرزاد با بیان اینکه با تدوین شیوه نامه به منظور انجام چنین کمک هایی موافق هستم افزود: نقش شوراها در راه اندازی و حمایت از موسسات فرهنگی باید پررنگ تر شده و معتقدم چنین کمک هایی باید ضابطه مند و بر اساس یک شیوه نامه مصوب انجام شود.

وی با انتقاد از فقدان فرهنگسراها در رشت بیان کرد: در حوزه توسعه فضاهای فرهنگی، قرآنی و غیره در رشت باید همراهی بیشتری انجام شود و با تبیین یک شیوه نامه و وحدت رویه مشترک در این باره عمل کنیم.

بازنگری مجدد در بودجه سال ۹۸ شهرداری رشت

عضو کمیسیون فرهنگی شورای رشت به بازنگری مجدد در بودجه سال ۹۸ شهرداری رشت پیرامون چنین مباحثی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر تنها استخر ورزشی در مجموعه یادگار امام(ره) چندین سال است که تعطیل و به بخش خصوصی واگذار شده و راه اندازی آن یکی از مطالبات بحق شهروندان است.

شیرزاد با اشاره به لایحه ارسالی با موضوع رفع مشکل سرویس ایاب و ذهاب کودکان استثنایی افزود: می توانیم از ظرفیت سازمان اتوبوسرانی در این باره استفاده کنیم.

راه اندازی بازارچه های صنایع دستی و آثار هنری در رشت

وی با تاکید بر راه اندازی بازارچه های صنایع دستی و آثار هنری در رشت بیان کرد: تا کنون در باره راه اندازی این بازارچه ها بحث های فراوانی انجام شده و پس از این باید مباحث عملیاتی شوند و این مهم از جمله مطالبات هنرمندان است .

شیرزاد به بهره مندی از فضای پارکهای سطح رشت به منظور معرفی و ارائه آثار هنری و صنایع دستی هنرمندان رشتی اشاره کرد و گفت: بارها به این مهم تاکید شده اما رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی نسبت به این مهم توجه و دقت لازم را ندارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر