سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران

دبیر ستاد اربعین استانداری گیلان خبر داد:

ادامه ثبت نام دریافت روادید زائران اربعین در گیلان

دبیر ستاد اربعین استانداری گیلان با اشاره به آغاز ثبت نام دریافت روادید زائران اربعین حسینی در گیلان خبر داد و گفت: با توجه به تردد زائران گیلانی از مرز مهران، از ورود افراد بدون گذرنامه و روادید به کشور عراق جلوگیری می شود.

کربلا
به گزارش خبرگزاری موج از گیلان

، نادر عبدالله پور امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به آغاز ثبت نام دریافت روادید زائران اربعین حسینی در گیلان خبر داد و اظهار کرد: زائران می توانند با حضور در دفاتر تعیین شده از سوی حج و زیارت استان ثبت نام کنند.

وی با بیان اینکه سال گذشته 18 هزار زائر گیلانی برای شرکت در اجتماع عظیم اربعین حسینی عازم عتبات عالیات شدند، افزود: پیش بینی می شود امسال بیش از 20 هزار زائر گیلانی به کربلای معلی اعزام شوند.

دبیر ستاد اربعین استانداری گیلان با اشاره به برپایی موکب های ایران در عراق، نجف، کربلا، مرز مهران و مرز آستارا، تصریح کرد: 5 هزار نفر در موکب کربلا، 5 هزار نفر در موکب نجف، یک هزار زائر خارجی در موکب مرز آستارا و مابقی در سایر موکب ها اسکان و پذیرایی خواهند شد.

عبدالله پور با بیان اینکه کنسولگری های موقت عراق 31 شهریورماه امسال در گیلان مستقر و کار صدور روادید را آغاز خواهند کرد، گفت: با توجه به تردد زائران گیلانی از مرز مهران، از ورود افراد بدون گذرنامه و روادید به کشور عراق جلوگیری می شود و در صورت تردد غیر مجاز، دولت جرایم سنگینی برای ورود افراد متخلف در نظر گرفته است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر