صالحیامیری:
البرز کانون گنجینههای باستانی است/ دولت توسعه گردشگری و محافظت از میراث را مأموریت خود میداند
وزیر میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری، در بازدید از آثار تاریخی استان البرز بر تعهد دولت برای توسعه پایدار استانها و رفع موانع گردشگری تأکید کرد و از افتتاح هتل پنجستاره، اعزام گروههای باستانشناسی و اجرای پروژههای ملی برای معرفی البرز بهعنوان قطب گردشگری و بهشت تپههای باستانی ایران خبر داد.

، سیدرضا صالحیامیری، وزیر میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری، در جریان بازدید از آثار تاریخی استان البرز، بر عزم جدی دولت برای توسعه متوازن استانها و رفع چالشهای زیرساختی گردشگری تأکید کرد.
صالحیامیری با اشاره به نقش راهبردی البرز در قلب ارتباطات جغرافیایی کشور گفت: استان البرز، دروازه غرب و شمال ایران و میزبان بخشی از بار جمعیتی پایتخت است و به همین دلیل باید همگام با مردم در مسیر توسعه همهجانبه این استان حرکت کنیم.
وی با بیان اینکه البرز نمونهای فشرده از ایران بزرگ از لحاظ تاریخ، فرهنگ، صنعت و طبیعت است، افزود:مجموعهای از آثار شگرف میراثی مانند پل صفوی، قلعه عزیز و تپه باستانی ازبکی در این استان نهفته است که از اهمیت جهانی برخوردار است.
وزیر میراثفرهنگی از افتتاح قریبالوقوع یک هتل پنجستاره با حمایت استاندار البرز در کرج خبر داد و گفت:این پروژه گام بلندی برای جذب تورهای گردشگری داخلی و بینالمللی خواهد بود. هماکنون چندین مرکز گردشگری جدید نیز در حال احداث است.
او استان البرز را “بهشت تپههای باستانی” نامید و اظهار داشت: حجم قابل توجهی از تپهها و روستاهای باستانی در این منطقه وجود دارد که هرکدام پتانسیل بالایی برای جذب گردشگر دارند. گروههای تخصصی باستانشناسی برای مطالعه و کاوشهای علمی در اسرع وقت اعزام خواهند شد و نتایج پژوهشها با شفافیت به مردم و مسئولان منعکس میشود.
صالحیامیری حفظ و احیای آثار تاریخی را لازمه توسعه پایدار گردشگری دانست و تصریح کرد:اولویت ما احداث موزهها و بهرهبرداری مناسب از ظرفیت اماکن باستانی برای بازدید عمومی و رونق اقتصاد گردشگری است. دولت متعهد است هیچ نقطهای از البرز بدون برنامه توسعه نماند.
وزیر میراثفرهنگی در ادامه با ارائه آمار از وضعیت ملی پروژههای گردشگری بیان کرد:بیش از دو هزار و ۷۰۰ پروژه گردشگری با ارزش سرمایهگذاری بیش از ۸۷۰ همت (هزار میلیارد تومان) در سراسر کشور فعال است و پنج بسته مشوق ویژه برای سرمایهگذاران تدوین شده که شامل معافیت گمرکی تجهیزات هتلی، تسهیلات بانکی و مجوزهای نوین ساخت است.
او هدفگذاری دولت برای جذب گردشگران خارجی را ۱۵ میلیون نفر در سالهای آتی اعلام کرد و افزود: سال گذشته ۷.۳ میلیون گردشگر وارد ایران شدند و امسال هدف ما رسیدن به ۹ تا ۱۰ میلیون نفر است.
صالحیامیری در پایان با اشاره به مشکلات ناشی از جنگ و شرایط اقتصادی کنونی، توسعه گردشگری را راهبرد دولت برای رونق اقتصادی و افزایش نشاط اجتماعی برشمرد و خاطرنشان کرد:دولت با تمام توان در کنار مردم برای تأمین امنیت، حل مشکلات اساسی و رونق استانها گام برمیدارد و از مردم بابت سختیها صمیمانه عذرخواهی میکنیم.
ارسال نظر