سرخط خبرها
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت
  • واکنش بقائی به عدم صدور روادید برای تیم رسانه‌ای ایران جهت شرکت در اجلاس سازمان ملل متحد
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است

امام جمعه اهل‌سنت کیش:

وحدت و انسجام، رمز عزت و اقتدار امت اسلامی است

امام جمعه اهل‌سنت کیش با تأکید بر اینکه عزت، قدرت و شوکت مسلمانان در گرو وحدت و همدلی است، گفت: امروز جهان اسلام بیش از هر زمان دیگری به اتحاد نیاز دارد و تفرقه، بزرگ‌ترین عامل ضعف، عقب‌ماندگی و سوءاستفاده دشمنان از امت اسلامی است.

امام جمعه اهل سنت کیش
به گزارش خبرگزاری موج از کیش

، شیخ یعقوب شمس، امام جمعه اهل‌سنت کیش، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با دعوت نمازگزاران به تقوای الهی، وحدت و انسجام را مهم‌ترین عامل عزت و اقتدار مسلمانان دانست و اظهار داشت: امروز بیش از هر زمان دیگری امت اسلامی برای حفظ عزت، قدرت و شوکت خود نیازمند همدلی و اتحاد است.

وی با بیان اینکه وحدت یک ملت و انسجام پیروان یک مکتب، زمینه‌ساز عزت و پیروزی آنان است، افزود: در طول تاریخ، ملت‌ها و گروه‌هایی که اتحاد خود را حفظ کرده‌اند، توانسته‌اند به اهداف خود دست یابند و حتی پیروان باطل نیز زمانی که حول منافع مشترک خود متحد شده‌اند، به مقاصدشان رسیده‌اند.

امام جمعه اهل‌سنت کیش تصریح کرد: جامعه اسلامی نیز از این قاعده مستثنی نیست و عزت و اقتدار مسلمانان در گرو اتحاد و انسجام آنان است؛ همان‌گونه که ذلت، خواری و گرفتاری آنان نتیجه اختلاف، تفرقه و چنددستگی است.

شیخ شمس با اشاره به شرایط کنونی جهان اسلام گفت: امروز مسلمانان با وجود جمعیت فراوان، در اختیار داشتن بخش عمده‌ای از منابع انرژی جهان و تسلط بر مناطق راهبردی و مهم، همچنان با جنگ، ناامنی، کشتار و دخالت قدرت‌های مخالف اسلام، به‌ویژه در منطقه خاورمیانه، روبه‌رو هستند.

وی ریشه بسیاری از این مشکلات را اختلافات داخلی میان مسلمانان دانست و افزود: متأسفانه تفرقه و دشمنی در برخی جوامع اسلامی به جایی رسیده که عده‌ای با سوءبرداشت از دین، دست به اقدامات خشونت‌آمیز علیه دیگر مسلمانان می‌زنند؛ در حالی که این رفتارها هیچ سنخیتی با آموزه‌های اسلام ندارد.

امام جمعه اهل‌سنت کیش با اشاره به سیره پیامبر اکرم(ص) اظهار داشت: پیامبر اسلام دعوت خود را با شعار توحید آغاز کرد و تمام تلاش خویش را برای ایجاد وحدت، برادری و همدلی میان مسلمانان به کار گرفت. آن حضرت کینه‌ها و دشمنی‌ها را به محبت و برادری تبدیل کرد و میان مهاجران و انصار پیمان اخوت برقرار ساخت.

وی ادامه داد: گفتار پیامبر(ص) وحدت‌آفرین و رفتار ایشان اختلاف‌زدا بود و اسلام نیز همواره مسلمانان را به اتحاد دعوت کرده است. در تعالیم اسلامی آمده است که «دست خدا با جماعت است» و هرگاه مسلمانان در کنار یکدیگر باشند، از حمایت و نصرت الهی برخوردار خواهند شد.

شیخ شمس با استناد به آیات قرآن کریم، بر تمسک به ریسمان الهی و پرهیز از تفرقه تأکید کرد و گفت: اسلام از مسلمانان می‌خواهد زمینه اتحاد و همدلی را فراهم کنند و هر کس بخواهد میان مسلمانان اختلاف و تفرقه ایجاد کند، در مسیر شیطان گام برمی‌دارد.

وی همچنین مسجد را یکی از مهم‌ترین پایگاه‌های وحدت اسلامی برشمرد و خاطرنشان کرد: یکی از نخستین اقدامات پیامبر اکرم(ص) پس از هجرت به مدینه، ساخت مسجد بود؛ زیرا مسجد تنها محل عبادت نیست، بلکه کانون وحدت، همفکری، مشورت، رسیدگی به امور جامعه و تقویت انسجام مسلمانان به شمار می‌رود.

امام جمعه اهل‌سنت کیش در پایان از خداوند متعال خواست همه مسلمانان را به حفظ وحدت، همدلی و برادری موفق بدارد و امت اسلامی را از تفرقه و اختلاف مصون نگه دارد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه